>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zbiorcze komentarze czyli offtopici dla kuponow

krystyna 0

krystyna

Użytkownik
Użytkownik XXX nie życzy sobie wpisów w tym temacie. Proszę decyzję uszanować.
Troche mnie takie blokady irytuja, dlatego zakladam ten watek w Hyde Parku. Mam nadzieje, ze nie bedzie on niezgodny z regulaminem, w koncu to HP ????

Ja rozumiem, ze taki Fertek (czy ktokolwiek inny), nie wie co to screen (przypominam : sam napisal, ze nie wie co to), ale chyba powinnismy miec mozliwosc komentowania kuponow ludzi i nie tylko komentowania merytorycznego zdarzen. Wazne sa takze stawki za jakie ktos gra, a szczegolnie jak ktos wtapia &quot;banke&quot; za &quot;banka&quot; i na koncu idzie do SKOK&#39;u po kreske !

Ostatnio Fox napisal do mnie dlaczego prosil pewna dame o screeny, ze zrobil to z uwagi na dobro mlodszych, niedoswiadczonych graczy, ktorzy patrza w typy pewnych osob jak w prawdy objawione dlatego mysle, ze warto o tym dyskutowac.

Duzo poczatkujacych sugeruje sie typami innych, a jak ktos rzuca na tace wieksza kase to taki typ wydaje sie byc dla nich pewniejszy.

Rozumiem, ze sa budzety i budzeciki, ale szanujmy sie nie robmy w balona.

Takze, Fertek, screen (=dowod gry za takie stawki) albo nie pisz stawek !
Dla mnie Fertek jest spalony i niewiarygodny.

Mam nadzieje, ze zostalam wlasciwie zrozumiana.

pozdrowionka ????

krystyna 0

krystyna

Użytkownik
O kurde, Admin patrzy :p

Skoro juz sie wydalo, ze Fertek to Elit Typer, to proponuje zrobic konkurs. Pytanie brzmi, pod jakim nickiem tym razem wystapi ten Pan ?

Jakie nicki sa juz spalone :
- Elit Typer
- S-m-y-k-u
- Fertek
a nastepny ?

Moje kreatywne myslenie mi sie wylaczylo, wiec moze sa jakies propozycje ? ????

Do góry Bottom