>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ZBigniew Boniek typuje z Expekt!

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Graj na swoich foworytów podczas mistrzostw świata i sprawdzaj codzienne typy Bońka, w których podaje przewidywanych przez siebie zwycięzców. 5 najlepszych graczy wygra ekskluzywny futbolowy weekend we Włoszech i będzie miał szansę spotkania z Zibi Bońkiem!

Postaw zakłady za prawdziwe pieniądze na dowolne zdarzenie.

Rozpoczynasz z sumą punktów 150, co jest odpowiednikiem 150 Euro (około 580 PLN).

Twój wynik będzie zwiększał się bądź zmniejszał w zależności od tego, czy zawierane zakłady bądą wygrane czy przegrane.
Wicej informacji na stronie Expekt

----
PIĘCIU naszych Klientów wygra niepowtarzalną przygodę z Bońkiem we włoskim Bergamo. Podejmij wyzwanie i przyłącz się do konkursu Boniek&#39;s Challenge za darmo - sprawdź jego typy i złóż swoje konkursowe zakłady na MŚ 2010 konkurując z innymi uczestnikami!

Z przyjemnością informujemy, że Zbigniew Boniek będzie dla Was typował mecze mistrzostw świata. „Moim celem jest dostarczać graczom cennych wskazówek jak należy grać i przy odrobinie szczęścia pomóc im wygrywać jeszcze częściej” - Zbigniew Boniek.
Najpierw sprawdź typy Bońka na każdą z grup, tylko w Expekt.

Wiecej informacji na stronie Expekt

dejf 98

dejf

Użytkownik
próbuję obstawić w konkursie i pokazuje mi brak środków. a zaznaczona jest promocja.
rozumiem, że aktywuje się to dopiero kiedy zagram jakikolwiek kupon , tak?
wcześniej grałem, ale nie przyłączyłem się do tej promocji.

Do góry Bottom