B
0
bukmaster18
Użytkownik
Witam wszystkich w moim temacie.
Moja przygoda z bukmacherką nie jest długa, lecz udało mi się wygrać już sporo pieniędzy. Miałem też gorsze dni, gdy ponosiła mnie "fantazja", ale ogólnie jestem na sporym plusie. Postanowiłem założyć ten temat, aby uporządkować swoją grę.
Teraz trochę na temat mojej gry :
Obstawiam przede wszystkim zakłady LIVE, jest to najczęściej Tenis, ale zdarza się też siatkówka. Często obstawiam zwycięzców danych setów podczas ich trwania. Kursy po jakich obstawiam te zdarzenia wachają się zazwyczaj od 1.05 do 1.45. Czasami zdarza mi się zagrać po wyższym kursie ale raczej nie przekracza on 1.80. Czasem po zrealizowaniu dziennego planu , obstawiam coś "szalonego". Dziennie obstawiam około 6-7 zdarzeń.
Przejdźmy do Założeń i Realizacji mojego Planu :
* 8000 zł W ciągu roku, co daje nam :
- 21,85 zł DZIEŃ
- 153 zł TYDZIEŃ
- 218,50 zł 10 DNI
Realizacja Planu :
- 0.27 % Planu całkowitego Dziennie.
A Więc zaczynamy !
Początkowy stan konta: 200 zł
Bukmacher : Sportingbet
Moja przygoda z bukmacherką nie jest długa, lecz udało mi się wygrać już sporo pieniędzy. Miałem też gorsze dni, gdy ponosiła mnie "fantazja", ale ogólnie jestem na sporym plusie. Postanowiłem założyć ten temat, aby uporządkować swoją grę.
Teraz trochę na temat mojej gry :
Obstawiam przede wszystkim zakłady LIVE, jest to najczęściej Tenis, ale zdarza się też siatkówka. Często obstawiam zwycięzców danych setów podczas ich trwania. Kursy po jakich obstawiam te zdarzenia wachają się zazwyczaj od 1.05 do 1.45. Czasami zdarza mi się zagrać po wyższym kursie ale raczej nie przekracza on 1.80. Czasem po zrealizowaniu dziennego planu , obstawiam coś "szalonego". Dziennie obstawiam około 6-7 zdarzeń.
Przejdźmy do Założeń i Realizacji mojego Planu :
* 8000 zł W ciągu roku, co daje nam :
- 21,85 zł DZIEŃ
- 153 zł TYDZIEŃ
- 218,50 zł 10 DNI
Realizacja Planu :
- 0.27 % Planu całkowitego Dziennie.
A Więc zaczynamy !
Początkowy stan konta: 200 zł
Bukmacher : Sportingbet