>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zbieram na połowę samochodu

R 39

rufikk

Użytkownik
Jestem stałym bywalcem forum od kilku ładnych lat. Jest tutaj kilku ekspertów, których analizy i informacje bardzo często mi pomagają. Pomyślałem, że może przyszedł czas, żeby dać trochę od siebie. Założyłem temat, żeby lepiej selekcjonować typy i widzieć bieżący bilans. W najbliższych miesiącach nie będę miał tyle czasu na śledzenie ofert, co zazwyczaj, więc muszę ograniczyć ilość typów. Liczę, że będą przez to bardziej przemyślane.
Po wypłacie z Pinbetu i Całorocznego zostawiłem ok. 500zł, więc uznajmy, że z takiego pułapu zaczynam wątek. Stawki od 100 do 300zł na jeden typ, a po osiągnięciu 6000zł 300-500. Celem jest uzbieranie 35000zł. Po osiągnięciu celu (daj Boże ???? ) przeniosę kapitał na giełdę zakładów i założę wątek o handlu prematch. Tutaj niewielki odsetek moich typów: http://www.oddsportal.com/profile/steffann/my-predictions/
Dodatkowo będę testował w praktyce wymyślony przeze mnie w listopadzie system na rożne live w Primera Division.

R 39

rufikk

Użytkownik
1. Ręczna ME: Polska - Szwecja under 56,5 kurs 1,763 Pin
stawka 280,26zł x 1,763 = 494,1 (50 bramek) ✅
W meczach na tym etapie rozgrywek zazwyczaj pada 55-58 goli. Polacy w trochę zmienionym składzie, podłamani, mecz tak naprawdę o pietruszkę, bo dla tak ambitnych graczy 7. czy 8. miejsce u siebie to porażka. Na 6 ostatnich pojedynków typ wszedłby 4/6, raz było 57, raz 60.
2. Złapane live: Ręczna ME, Polska under 28,5 1,85 Całoroczny
stawka 180zł x 1,85 = 324 (26 bramek) ✅
3. Polska under 27,5 (po pierwszym golu) 1,95 Całoroczny
stawka 40zł x 1,95 = 78 (26 bramek) ✅

Przed meczem nie zdążyłem z tą linią. Wątpię, żeby przy takiej dyspozycji strzeleckiej, jaką prezentowaliśmy ostatnio, Szwedzi pozwolili nam strzelić 28 goli.
Złapane 10 sekund po rozpoczęciu meczu.

Po meczu: mecz na żenująco niskim poziomie. Niestety, najprawdopodobniej tak będzie w najbliższych latach wyglądała nasza reprezentacja. Obyśmy zakwalifikowali się na IO w Rio, bo na następne możemy poczekać dłużej niż 4 lata

R 39

rufikk

Użytkownik
4. Ręczna ME: Norwegia - Niemcy - Norwegia -0,5 kurs 2,0 Całoroczny
stawka -130zł (remis, chciałem Norwegia DNB, ale nie było, więc wziąłem -0,5, ehh ???? ) ⛔
Oglądałem wszystkie mecze Norwegii i muszę przyznać, że ich gra może się podobać. Widać lekkość, świeżość, polot, znakomitą realizację założeń taktycznych, świetne skrzydła. Widziałem też 2 ostatnie mecze Niemców, całkiem nieźle sobie poczynają. Przeciwników trudniejszych miała zdecydowanie Norwegia i poradziła sobie z nimi rewelacyjnie. Nie bez znaczenia będzie brak 2 podstawowych graczy w drużynie Niemiec. Bilans bezpośrednich spotkań wyrównany, kursy powinny być po 1,85, dlatego z chęcią pobieram 2,0 na Norwegię.

5. Ręczna ME: Francja - Dania - under 59 kurs 1,53 Całoroczny
stawka 100zł x 1,53 = 153,48 (55 bramek) ✅
W 5 ostatnich meczach Francji, poza meczem z Serbią, liczba punktów wahała się od 53-57. W meczach Danii 48-56, w jednym 58. W ostatnich latach grali ze sobą głównie towarzysko, ostatni ważny mecz to finał ME, w którym padły 73 bramki (??). Wątpię, żeby dzisiaj tak ganiali. Tak, jak mówiłem wcześniej, w meczach o pietruszkę często pada 55-58 goli. Jeśli do tego potwierdzą się informacje, że Francuzi dadzą pograć rezerwowym, to przy dobrze grającej obronie Danii dużo nie nastrzelają. Obstawiałbym też win Danii, ale wydojony kurs 1,76 odpuszczę, mecz o nic, więc różnie może być. Stawiam dosyć asekuracyjnie na bramki - under 59.
6. Live Ręczna ME: Francja - Dania - under 58,5 kurs 1,44 Całoroczny (6. minuta, 4:0)
stawka 172zł x 1,44 = 248,45 (55 bramek) ✅
Nie wiem, co ten Hansen robi, chyba sam obstawił under - wszystkie podania rzuca za boisko ???? Francja trochę poganiała, zrobiła przewagę, wygląda na to, że odjadą i będą kontrolować mecz.

Po meczu Fra-Dan: bardzo &quot;falowo&quot; grali, wynik był zagrożony, na jakieś 10minut przed końcem była już linia 62,5, ale na szczęście w końcówce odezwali się bramkarze i bety na plus. Fajnych mają Francuzi tych czarnuszków, będą z nich ludzie.

R 39

rufikk

Użytkownik
7. Kosz, Euroliga: Panathinaikos - Darussafaka (live 2. kwarta, 5. minuta, 25:27) under 145,5 1,86 Całoroczny
stawka -50zł (161pkt) ⛔
8. Darussafaka win Całoroczny
stawka -50zł (82:79) niewiele zabrakło ⛔
9. Darussafaka +6,5 Całoroczny
stawka 50zł x 1,83 = 91,67 (82:79) ✅
Słaby poziom, Darussa może wygrać, a kurs jeszcze fajny. Nisko punktujące drużyny, słaba skuteczność.

R 39

rufikk

Użytkownik
10. Ręczna ME: Hiszpania - Chorwacja (live 28.minuta, 16:14) Hiszpania -1,5 Całoroczny
stawka 150zł x 1,85 = 277,5 (33:29) ✅
Więcej się te Hiszpańce w obronie ruszają. Jeśli dalej tak będzie, to powinni odjechać i utrzymać przewagę do końca.
11. Ręczna ME: Hiszpania - Chorwacja (live, przerwa 18:14) Hiszpania over 30,5 Całoroczny
stawka 100zł x 1,8 = 180 (33pkt) ✅
Dogram jeszcze takie coś, Chorwacja z dobrymi drużynami, z którymi przegrywała traciła ponad 30 bramek. Hiszpanii brakuje 13, przy zbliżonej skuteczności z pierwszej połowy powinni wcisnąć.
Po meczu:
wolno się chłopaki zbierali do tego overa, ale w końcówce spięli dupki i wykończyli sprawę. Była już różnica 1 bramki, Chorwaci strasznie ciasno w obronie, co pomogło trzymać kontakt. W końcówce Chorwaci musieli się otworzyć, zrobiło się miejsce dla Hiszpanów i otworzyła się droga do bramki. Cupic na 2 minuty przed końcem głupi faul i wykluczenie, do tego świetna dyspozycja bramkarza Hiszpanii (wybronił 3 karne pod rząd?). Hiszpania wygrała zasłużenie, Niemcy nie mają, czego szukać w finale, o ile w ogóle tam zagrają:
http://www.sport.pl/reczna/1,64983,19556803,me-w-pilce-recznej-2016-niemcy-poza-finalem-norwegowie-zlozyli.html#MT_1Zdjecie
Stan konta: 1045,26zł
Bilans: +544,94zł
Wygrane/przegrane/zwroty: 8/3/0
Skuteczność: ~73%
Suma stawek: 1302,26zł
Suma wygranych: 1847,20zł
Yield: ~42%
Start: 500.32zł

R 39

rufikk

Użytkownik
O grze Williams wypowiedziały się już Isia i Masza na pomeczowych konferencjach, w skrócie &quot;nikt nie jest w stanie z nią wygrać w takiej formie, nie dała mi nawet pierdnąć&quot;. Zastanawiam się tylko, na ile Kerber może się postawić.
Williams serwuje jak facet. Średni 1st serve speed w meczu z Maszą to 181km/h, 2nd 158. Trochę gorszy wynik z Radwańską (174 i 145). Kerber z kolei serwuje nawet wolniej niż Radwańska (1st 145-150, 2nd 115-125km/h). Jak będzie posyłać baloniki przy drugim serwisie, to Williams zdąży zrobić 2 pompki, 2 przysiady, zapyta gdzie ma zagrać i strzeli winnera.
Wszyscy wiedzą, że Serena może przegrać tylko sama ze sobą. Najchętniej zagrałbym handi -4 w stronę Williams, ale kurs w Pinaklu to już tylko 1,33. Zagram więc:

12. Australian Open: Serena Williams - Andżela Kerber handicap gemowy -4,5 kurs 1,448 Pin

stawka 300zł x 1,448 ⛔
Spodziewam się czegoś w stylu 6:2 3:6 6:1. Kursy na Kerber +1,5seta cały czas rosną, więc z betem wstrzymam się do rana, ewentualnie live.
13. Trochę zaspałem z tym +1,5 seta i obudziłem się po pierwszym gemie.
Przy stanie 1:3 dla Kerber stawiam 400 na jej win. Serena dzisiaj ociężała, nawet Mitroglu się dziwi, co się dzieje. Kerber aktywna, dochodzi do piłek. Najwyżej skontruję, jak Czarna się obudzi.
Kerber win 3,2 (3:1 w gemach)
stawka 400 x 3,2 ⛔
14. Wyszedłem z Kerber przy 3:1 dla czarnej w drugim secie. Wszedłem w handi -3,5 gema na Williams za 232 po 1,66. Złapała tempo, uspokoiła się, zaczęło jej wchodzić. Już tego nie odda, wali jak maszyna. ⛔

Po meczu:
Tak to jest, jak człowiek zaśpi, a potem na siłę próbuje coś zagrać. Mogłem spokojnie przed meczem zagrać ten handi +1,5, albo nie wychodzić z Kerber, ale kto to wiedział. Nie obstawiam już Williams, bardzo chwiejna na starość się zrobiła.
Udało się część tej straty uratować stawiając znowu na Kerber, ale na potrzeby wątku rozliczę według podanych typów. W Pin wyszedł na live nawet niewielki plus. W B365 niestety minus.

Stan konta: 345,26zł
Bilans: -155,06zł
Wygrane/przegrane/zwroty: 8/6/0
Skuteczność: ~57%
Suma stawek: 2002,26zł
Suma wygranych: 1847,20zł
Yield: ~42%
Start: 500.32zł

R 39

rufikk

Użytkownik
15. Kupon Primera Division
Barcelona - Atletico over 6,5 kartek @1,72 ✅
Eibar gol przed 57:00 @1,83 ⛔ tym razem nie strzelili
Villareal - Granada 1 @1,5
AKO 4,75 Całoroczny
stawka 232,76 x 4,75 ⛔
Barca-Atletico - mecz na szczycie, klasyk, walka o mistrzostwo w czubie tabeli. Sędziuje Alberto Undiano, który w meczu obu drużyn w styczniu zeszłego roku w meczu ligowym pokazał aż 9 żółtych kartek. W derbach Madrytu w tym sezonie aż 10.
Żółte kartki w ostatnich pojedynkach ligowych Barcy z Atletico:
maj 2014 - na CN - 9
styczeń 2015 - na CN - 9 (Alberto Undiano)
maj 2015 - na VC - 8 (Alberto Undiano)
wrzesień 2015 - na VC - 4
Edit: zawsze mi się wydawało, że tym zakładzie w Całorocznym chodzi o żółte kartki, a okazuje się, że chodzi o liczbę kartek zarówno żółtych i czerwonych! Także typ na ✅ , co nie ukrywam bardzo mnie cieszy ????
----------------------------------------------------------
Malaga u siebie traci mało goli. Na wyjeździe z kolei, pomijając mecz z najsłabszym w lidze Levante, straciła gola w 9 na 11 meczów, w tym 8 razy do 57 minuty i 7 razy w pierwszej połowie. Eibar w tym sezonie u siebie w lidze i CDR pokrywał linię w 11/13 meczów (nie pokrył z Atletico i Realem). BTW typ na gol dla Eibar w pierwszej połowie lub do 57-60 minuty to w tym sezonie cicha perełka, która daje zarobić praktycznie co kolejkę.
----------------------------------------
Granada na wyjeździe to czerwona latarnia ligi. Liczę, że dzisiaj nie zaskoczą. W poprzedniej rundzie Villareal wygrał 3:1, u siebie nie przegrał w trzech ostatnich meczach z Granadą.

R 39

rufikk

Użytkownik
16. Barcelona - Atletico live 58. minuta - kto pierwszy 9 rożnych (przy stanie 5:6) - typ Atletico @5
stawka 200zł x 5 ⛔
Atletico ciśnie, siedzą na połowie Barcy, kurs dziwny, biorę.
Edit: cisnęli jeszcze po pierwszej czerwonej, druga zupełnie podcięła im skrzydła - skończyło się 8:6

R 39

rufikk

Użytkownik
17. Australian Open: Djokovic - Murray - Djokovic -6 gemów @1,862 Pin
stawka 500 x 1,862
18. AO: Djokovic - Murray - Djoko -8 gemów @3,1
stawka 43,30zł x 3,1
Djoker w kosmicznej formie. Wydaje się, że w jego grze już nic nie trzeba poprawiać, a on ciągle oddala się od reszty. Mecz z Federerem wygrał przewagą 9 gemów, na pomeczowej konferencji przyznał, że pierwsze 2 sety były jego najlepszymi ze wszystkich meczów z Ferdkiem. Na chwilę obecną nie ma dla niego godnego przeciwnika. Murray gra tak, jak grał przynajmniej przez ostatni rok. Grali ze sobą w Paryżu, oglądałem ten mecz, Murray nie miał żadnych argumentów, przegrał w dwóch setach sześcioma gemami. BTW Murraya już by w Australii nie było, gdyby Raonica nie wykluczyła kontuzja. W tamtym meczu, gdy Raonicowi siedział pierwszy serwis, Murray nie miał nic do powiedzenia. Zdecydowaną większość punktów w pierwszych setach zdobył po niewymuszonych błędach Rao - a były to naprawdę niewymuszone błędy, typu walenie w siatę prostej piłki. Ze strony Murraya zero jakiejkolwiek inicjatywy, agresji, bardziej ryzykownych zagrań.
Wydaje się, że z Djokiem można wygrać jedynie agresją i szukaniem końcowego uderzenia (coś ala Wawrinka na French Open). U Murraya tego nie widziałem, jak tylko będzie zwyczajnie przebijał piłeczkę na drugą stronę, to będzie ganiał od boku do boku - prawo-lewo-prawo-lewo, starając się wyciągać piłkę coraz bardziej z boku boiska. Myślę, że 6 gemów różnicy jak najbardziej do pokrycia nawet przy 4 setach.

R 39

rufikk

Użytkownik
Recxna Norwegia-chorwacja
Live 29 minuta caloroczny
Under 54,5 100zl @1.8
Under 52,5 100@ 2.75
Under 53,5 100@ 1,8
Poczatek wesoly, chcialem zlapac undr 56,5 po 2, ale kom sie zwiesil.bramkarze bardzo dovra skuteczbosc, coraz ciasniej w obronie. Chorwacja momentami odjezdza, mysle, ze wezma ten mecz. PrY wiekszej przewadze beda wolnien rozgrywac.

Do góry Bottom