>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zbieram na Mercedesa

hangarius 134

hangarius

Użytkownik
Witam forumowiczów,​

W tym temacie podzielę się z wami(może bardziej z sobą) swoimi typami, przemyśleniami na temat wydarzeń sportowych a także owocami tychże typów.

Może coś od siebie ?
Na co dzień komponuję muzykę, jestem wielbicielem sportu i historii oraz dobrej kuchni ????
Parę lat temu chodząc do szkoły średniej kilka tragedii zapukało do drzwi mojej rodziny przez co byłem zmuszony pracować na siebie jako nastolatek. Łapałem się wszystkiego co tylko mogłem(od sprzatania gołębników do roznoszenia ulotek i sprzątania w firmach na ukraińskich warunkach) w miedzyczasie szukałem dużo łatwiejszego sposobu na zarobek,tym sposobem zaraziłem się Fortuną i &quot;totolatexem&quot; :p (hazard też praca) ... po czasie cieszyłem się dobrymi typami a nie raz dokładnymi wynikami co przyniosło mily dodatek do tygodniówki(max 200 zł ) Mieszkam w małej miejscowości pod Warszawą gdzie niestety nie ma Fortunek i innych bukmacherskich zakątków i po skończeniu szkoły zaprzestałem grania . Minęły 4 lata, oglądam przeróżne dyscypliny sportowe i nie raz analizowałem spotkanie w gronie znajomych(skoro łatwe do przewidzenia to czemu by nie spróbować na zakładach)... kiedy po latach szkoły spotkałem kolegę który obstawia tylko w internecie i pracuje na pół etatu i trzepie po kilka set złotych tygodniowo z zakładów postanowiłem ponownie spróbować swoich sił i wykorzystać analityczny mózg do obracania złotówką w sieci ????

Moim celem w tym temacie jest zdobycie pierwszych 50+ postów, nie jestem ani typerem ani kimś więcej i nie chce nim zostawać, chcę dalej być sobą więc komentarze typu &quot;Po co grać po kursie 1.20?&quot; Proszę zostawić dla siebie. Z wkładem 100 zł na początek chce zacząć obracać większą sumą tak żeby uzyskać przynajmniej 400 zł zysku tygodniowo(minimalna stawka do wypłacenia). Gram na Bet-at-Home i kursy czasem są zaniżone ale dla mnie ważny jest obrót, a zakładając że wchodzimy na giełdę liczymy się z większym lub mniejszym zyskiem, wiadomo że Baba Wanga to ja nie jestem i nie wszystko można przewidzieć, ale surowa ocena sytuacji i ryzyka jest kluczem do większego potfela. No chyba że każdy mecz który obstawie(typ 2) będzie finałem Ligi Mistrzów takimi jak Liverpool - Milan i bohaterem będzie kolejny Dudek. W mojej strategii uwzględniam także mniejsze zyski wiec jeśli jest małe prawdopodobieństwo przegranej a wróżbita Artur nie zobaczy wilkołaka na dnie kubka to będę grał i po 1.20 .

Pierwszy mój typ na dziś to tenis, Matthew Ebden i Paulo Lorenzi, analizy w tym żadnej bo Ebden jest niżej klasyfikowany a Lorenzi to porządna &quot;rakieta&quot; która czasem nie wie kiedy zacząć słuchać właściciela, a ponieważ nie bardzo wiem w jakiej formie jest Paulo i czy nie zlekceważy przeciwnika w pierwszym lub drugim secie, będę po cichu liczył, że wygra do zera. Oczywiście stawiam dwa zakłady na zwycięzce(kurs 1.13) i na wynik 2 : 0 dla Lorenza. Stawka to kolejno 99z i na wynik 1z(symbolicznie dla zasady) Kapitał początkowy nędzny, ale jeśli założymy że na analize poświęcimy wiecej czasu niż na szukanie betów to już powinniśmy się czuć jak wygrani, bo nie każdy umie ryzykować a kto tego nie robi jednocześnie nie umie pogodzić się z porażkami a jego niezdecydowanie w życiu jest jak mentalność blondynki w CCC, jesteśmy razem bo wierzymy w swój sukces. Tyle ode mnie.

Pozdrawiam, Artur​

Otrzymane punkty reputacji: +8
hangarius 134

hangarius

Użytkownik
Ebden vs Lorenzi 0:2 +

Pierwsze koty za płoty, teraz pora na hokej live, Polska - Słowenia typ 2/Remis 2.40 bet-at-home
Co prawda Polska aktualnie prowadzi 1 : 0 , ale różnica w hokeju między naszą drużyną a Słowaków jest taka, że oni zawsze grają do końca... stawiam 50z i czekam na rezultaty ????

hangarius 134

hangarius

Użytkownik
Tak jak się spodziewałem, baty baty baty, nigdy nie byliśmy prymusami w hokeja i dziś ta zasada sprawdziła się po raz kolejny ???? Dobry początek polaków pozwolił na zakład z dobrym kursem ????

Polska 1 : 4 Słowenia +

hangarius 134

hangarius

Użytkownik
Wczoraj udało się ugrać trochę wiecej na Juventusie, ale mialem wrażenie że wynik już przed meczem byl oczywisty więc dałem sobie spokoj :p
Szukalem czegoś teraz do zagrania, ale procz Flash Wolves w Katowicach nie znalazłem nic tak więc gramy ???? (live)
Flash Wolves win game 1,44

hangarius 134

hangarius

Użytkownik
Flash Wolves +++ 2:0 w mapach, nawet cienia nie zostawili po UOL ...
Idziemy za ciosem...
Kolejny mecz w Katowicach odbędzie się pomiędzy Hong KOng Esports a M19 ...chłopaki z północy raczej nie będą faworytem w żadnej mapie więc pewne dwa zero na konto Hong Kong wydaje się dosyć oczywiste zwłaszcza ze M19 wczoraj grało bez rewelacji(zeby nie powiedzieć słabo) ...
Start godz 15.30
Hong Kong win 1.61

hangarius 134

hangarius

Użytkownik
Zaczeli wcześniej ... same picki dużo lepsze w teamfightach więc czekam na roztrzygnięcie pierwszej mapy i 1 Drake Infernal

hangarius 134

hangarius

Użytkownik
Flash Wolves +++ 2:0 w mapach, nawet cienia nie zostawili po UOL ...

Idziemy za ciosem...

Kolejny mecz w Katowicach odbędzie się pomiędzy Hong KOng Esports a M19 ...chłopaki z północy raczej nie będą faworytem w żadnej mapie więc pewne dwa zero na konto Hong Kong wydaje się dosyć oczywiste zwłaszcza ze M19 wczoraj grało bez rewelacji(zeby nie powiedzieć słabo) ...
Start godz 15.30
Hong Kong win 1.61
✅✅✅

hangarius 134

hangarius

Użytkownik
Gdyby ktoś był zainteresowany to właśnie gra G2 z Kongdoo ???? faworytem bukmacherów jest G2 Esports i oczywiście sie z nimi zgadzam ???? ... mecz z godz 19 odbywa się wcześniej ale buki całkiem niezłe .

IEM Katowice
G2 win 1.61
Niech buffy będą z wami.

Otrzymane punkty reputacji: +1
hangarius 134

hangarius

Użytkownik
Gdyby ktoś był zainteresowany to właśnie gra G2 z Kongdoo ???? faworytem bukmacherów jest G2 Esports i oczywiście sie z nimi zgadzam ???? ... mecz z godz 19 odbywa się wcześniej ale buki całkiem niezłe .

IEM Katowice
G2 win 1.61

Niech buffy będą z wami.

✅✅✅ ciekawe mecze ???? Jedna mapa urwana przez Kongdoo ale w 3 pojedynku G2 zamknęło sprawe w 30 min ????

hangarius 134

hangarius

Użytkownik
Cześć robaczki ???? Dziś pod lupe po raz kolejny Inter Extreme Masters w Katowicach ... Póki co 100 % typów poprawnych i dziś gramy ciut lżej. Debatowałem z moim młodszym bratem który zaraził mnie LoLem na temat dzisiejszych spotkań i nasze zdania są podzielone, oczywiście zaufam własnej intuicji i stawiam AKo na dwa spotkania. Rox zawsze będzie moim faworytem a buki to tylko potwierdzają, najsilniejsza ekipa w Katowicach bez wątpienia wygra ten turniej i warto na nich stawiać... a G2 ? Mają pecha że trafili na Tigersów przed finałem.
*Rox Tigers vs G2 Esports
typ 1 win
*Flash Wolves vs H2K
typ 1 win
Esl LoL PL twitch, pierszy mecz właśnie się rozpoczyna ????

hangarius 134

hangarius

Użytkownik
po prawie 3 godzinnej przerwie skonczyli pierwszy mecz, na korzyść Rox... aktualny kurs 1.20 ...jak ktoś ma ochotę dokleić do jakiegoś ako to śmiało..

hangarius 134

hangarius

Użytkownik
????Wyszło coś czego nie oczekiwał nikt ???? Sport to jednak jedna wielka niewiadoma ????
*Rox Tigers vs G2 Esports
typ 1 win:✅⛔⛔
*Flash Wolves vs H2K
typ 1 win

hangarius 134

hangarius

Użytkownik
Dobry wieczór ! ???? Dawno mnie tu nie tu ... ale kogo by tam obchodził świeżak co ma 10 postów na krzyż...
Przesympatyczny wolny wieczór się zapowiada więc siadam do komputera i szukam ciekawej oferty na dzisiejszy wieczór, a wtorek jest dużo lepszym dniem od poniedziałku chociażby dlatego że jest Liga Mistrzów, więc pewnie nie tylko ja poluje na dobre buki .
Mimo że nie analizowałem typów super typerów odnoszę wrażenie że w tej fazie LM scenariusz będzie wyglądał tak : Bayer win, Real win... i pewnie bym się zgodził z uwagi na fakt że są to faworyci, jednak coś mi mówi że oba mecze w pierwszej połowie będą jedną wielką niespodzianką ???? Oczywiście gramy za drobne, bo w dniu dzisiejszym
trzeba się cieszyć pięknem sportu a nie tylko myśleć o hazardzie :p
AKO Zakłady specjalne Bet365.com
Arsenal Wynik do przerwy/Obydwie strzelą Tak @19.00
Real Madryt Wynik/obydwie strzelą Tak @3.25
Moja stawka to 10 zł Duble : 600 zł
MIŁEGO SEANSU MOI DRODZY ! ????

hangarius 134

hangarius

Użytkownik
Dobry wieczór ! ???? Dawno mnie tu nie tu ... ale kogo by tam obchodził świeżak co ma 10 postów na krzyż...

Przesympatyczny wolny wieczór się zapowiada więc siadam do komputera i szukam ciekawej oferty na dzisiejszy wieczór, a wtorek jest dużo lepszym dniem od poniedziałku chociażby dlatego że jest Liga Mistrzów, więc pewnie nie tylko ja poluje na dobre buki .
Mimo że nie analizowałem typów super typerów odnoszę wrażenie że w tej fazie LM scenariusz będzie wyglądał tak : Bayer win, Real win... i pewnie bym się zgodził z uwagi na fakt że są to faworyci, jednak coś mi mówi że oba mecze w pierwszej połowie będą jedną wielką niespodzianką ???? Oczywiście gramy za drobne, bo w dniu dzisiejszym
trzeba się cieszyć pięknem sportu a nie tylko myśleć o hazardzie :p

AKO Zakłady specjalne Bet365.com

Arsenal Wynik do przerwy/Obydwie strzelą Tak @19.00
Real Madryt Wynik/obydwie strzelą Tak @3.25

Moja stawka to 10 zł Duble : 600 zł
MIŁEGO SEANSU MOI DRODZY ! ????

✅✅✅ Jeszcze takiego milego wtorku to dawno nie mialem ^^ tylko pociechy za drobne ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom