>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zbędne zamykanie tematów (Doberman)

G 46

ghs

Użytkownik
Przykład: http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=19397
Po co zamykać dyskusję w takim temacie? Efekt tego taki, że jak ktoś będzie miał kolejne pytanie w związku z tym (skan dowodu), to założy kolejny topic, ten znowu zostanie zamknięty, później znów ktoś założy nowy i tak się będą mnożyć w kółko.
Uważam, że zamykanie tematów powinno następować w przypadku, gdy jest ku temu rozsądny powód, a nie na podstawie widzimisię moderatora.
Oczywiście ten akurat topic jest błahy, ale problem dotyczy raczej całego forum i więkoszości moderatorów - poddaję to pod rozwagę.

sieku 31

sieku

Użytkownik
sam bym to zamknął... ludzie pełnoletni powinni się wstydzić swej niewiedzy a inni chyba w hazard się nie bawią??

lalo 36

lalo

Forum VIP
Nie Doberman, po co takie tematy ? Wnoszą tylko niepotrzebną napinkę na forum .. Moim zdaniem Moderatorzy bardzo dobrze wywiązują się ze swoich zadań ! ????

G 46

ghs

Użytkownik
Sorry, ale jaką napinkę można wykonać w temacie skanów dowodów tożsamości? Może kto ma lepszy paszport (kolumbijski ???? )?

G 46

ghs

Użytkownik
Nikt się tu strasznie nie przejmuje, tylko koledzy akurat przytaczali przykłady tematów, które powinny być zamknięte, zostały zamknięte i chwała moderatorom za to, bo nikt nie zaprzeczy, że zdarza się dużo pyskówek, napinek itp.
Ja jedynie zwracam uwagę, że czasami robicie to zbyt pochopnie, bo ostatnio chciałem dopisać coś do tego tematu ze skanem dowodu i okazało się to niemożliwe, i to bez żadnego konkretnego powodu. Jako, ze spotkałem się z tym nie pierwszy raz, to podzieliłem się swoimi uwagami.

Do góry Bottom