>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zawodnik nie zagrał w spotkaniu - jak zostanie rozliczony kupon?

M 0

marcin6945

Użytkownik
Witam, nie wiem czy to jest odpowiedzi dzial ale szczegol.
A wiec, mam konto na expekt i dzis zobaczylem ze w zdarzeniach sa takie typy np czy dany zawodnik otrzyma zolta kartke czy nie. Jezeli postawie pieniadze np na tego zawodnika ze nie otrzyma zoltej kartki (chodz wogle nie byl powolany na ten mecz) to zaklad bedzie niewazny czy cos? Wiem ze podczas ostatniej kolejki ligi mistrzow zniknela godzine przed meczem oferta czy higuain strzeli bramke czy nie (to byl chyba moment podczas ktorego na stronie uefa pojawily sie wyjsciowe jednastki). Prosze o odpowiedz

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Witam, nie wiem czy to jest odpowiedzi dzial ale szczegol.
A wiec, mam konto na expekt i dzis zobaczylem ze w zdarzeniach sa takie typy np czy dany zawodnik otrzyma zolta kartke czy nie. Jezeli postawie pieniadze np na tego zawodnika ze nie otrzyma zoltej kartki (chodz wogle nie byl powolany na ten mecz) to zaklad bedzie niewazny czy cos? Wiem ze podczas ostatniej kolejki ligi mistrzow zniknela godzine przed meczem oferta czy higuain strzeli bramke czy nie (to byl chyba moment podczas ktorego na stronie uefa pojawily sie wyjsciowe jednastki). Prosze o odpowiedz
jeżeli zawodnik nie wystąpi zakład pewnie będzie rozliczony po kursie 1.00

Do góry Bottom