>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zawodnik nie zagrał a kupon unieważniony

A 0

adinix12

Użytkownik
Witam, miałem dzisiaj przedziwną sytuację puściłem kupon - 3 zakłady i jeden dotyczył że Ronaldo strzeli bramkę. Jak się okazało wogóle nie zagrał w meczu ani nie było go na ławce, to pojedyncze zdarzenie powinno być potraktowane chyba jako kurs 1.0 przynajmniej tak było na fortunie a kupon powinien być ważny, zamiast tego cały kupon pokazuje mi jako przegrany. Co w takiej sytuacji ? To jakiś błąd czy pisać do suportu ?

darkman1948 340

darkman1948

Użytkownik
Regulamin BAH część B, pkt 17.
17. Dla wszystkich zakładów obowiązuje zasada &quot;graj albo płać&quot;, co oznacza, że w przypadku braku udziału uczestnika, na którego oddano zakład, bez względu na przyczynę zakład jest przegrany, jeśli spotkanie się odbyło. Wyjątek od tej zasady stanowi tenis, ponieważ tutaj przy braku uczestnictwa jednego gracza (lub pary) stawka zakładu zostanie zwrócona (rozliczenie po kursie 1,00).

Otrzymane punkty reputacji: +1
RBR1one 583,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
potwierdzam to co mowi @darkman1948. sam bylem kiedys w podobnej sytuacji co ty. zagralem ze dany zawodnik strzeli po czym okazalo sie ze wogole nie zagral w spotkaniu. takze i wtedy bah potraktowal zaklad jako przegrany. nic nie ugrasz bo maja taki regulamin a nie inny. na przyszlosc juz wiesz gdzie nie grac na strzelca bramki. po za tym oni maja olbrzymie marze i jest to najzwyczajniej nie oplacalne.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom