>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zastanawiam sie ;)

S 0

slajder

Użytkownik
Witam , jestem tu nowy i to mój pierwszy post ale już wyjaśniam o co chodzi

Otóż czy komornik w jakiś sposób może się dowiedzieć ze wypłacam wygrane z bukmachera internetowego ???? chodzi mi czy można grac bez obawy ze weźmie mi kasę z konta np ????

proszę o jak najszybsza odpowiedz z góry DZIĘKUJE ????

yar000 9,7K

yar000

Użytkownik
Jaki znów Komornik?
Jeśli będziesz komuś wisiał kasę i &quot;siądzie&quot; na Tobie Komornik, to nie będzie się pytał skąd ona jest, tylko konto zostanie zablokowane a kasa z konta ściągnięta.
I przekazana wierzycielowi.
Edit: natomiast, jeśli chciałbyś się dowiedzieć czy wdepnąłeś w g ... grając u &quot;niepolskiego&quot; bukmachera, to wątków o tej tematyce na Forum jest od groma.
(Dla tematu, w którym się znajdujesz, wyszukiwarka powyżej, w prawym górnym rogu a wyszukiwarka ogólnoforumowa znajduje się &quot;pasek&quot; wyżej).

S 0

slajder

Użytkownik
niee niee , chodzi zupelnie o co innego ???? nikt mi nic nie sciaga tylko pytam o taka mozliwosc ???? pozatym glownie nie chodzi o mnie a pytam tylko czy jest mozliwosc taka jak napisalem wyzej ???? czy mozna sobie spokojnie grac i sie nie martwic

A 226

adiqq

Użytkownik
sprawa jest prosta
jak będziesz mieć długi których nie zapłacisz, wierzyciel uzyska nakaz zapłaty, to po przekazaniu sprawy do komornika - komornik uzyska dane nt wszystkich twoich kont - i jak Yar000 już napisał, nie będzie go interesować skąd kasa jest, tylko ja wezmie. Komornik bardzo szybko ustali w których bankach masz konta i na wszystkie wyśle zajęcia.

Do góry Bottom