>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Zasady dziania opcji "Mecz na żywo"

J 0

jakub_kubiak

Użytkownik
Cześć, jestem tutaj nowy i mam pytanie, na które dział pomoc tego bukmachera nie chce udzielić mi odpowiedzi tłumacząc się tajemnicą wewnętrznych procedur.
Mianowicie, chciałbym wiedzieć jak działa opcja Mecz na żywo, czyli ta graficzna alternatywa dla meczy, z których nie ma transmisji wideo. Skąd oni wiedzą kiedy jest &quot;Atak&quot; czy &quot;Niebezpieczny atak&quot; czy &quot;Posiadanie piłki&quot; i inne takie. Ta opcja jest nawet o wiele szybsza od lajfy.com czy serwisy typu livesports.pl (teraz pod nazwą flashscore.pl).
Dzięki wielkie za odpowiedź.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Na meczach siedzą typki, które klikają na smartfonie (lub mówią przez słuchawkę) co się dzieje aktualnie na boisku. Pracują oni dla zewnętrznej firmy, z której usług korzysta b.3.6.5.

J 0

jakub_kubiak

Użytkownik
Ciekawe. A myślicie, że dla lajfy.com pracuje ktoś inny, dla livesports.pl (flashsports.pl) inna, dla livescore.com ktoś inny, dla polskieligi.net jeszcze ktoś inny i tak dalej? Czy może ta &quot;zewnętrzna firma&quot; robi dla kilku różnych serwisów wyników/relacji live?

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Lajfy mają swoich ludzi, którzy są przeważnie blisko klubów i przy okazji piszą tam. Z resztą lajfy to jest mała stronka, nastawiona głównie na polskie rozgrywki. Serwisy globalne typu livesports, livescore to większe organizacje, które wyniki pozyskują wydaje mi się ze stron bukmacherów w dużej mierze no i ze stron lig/turniejów. Polskieligi sam nie wiem jak to tam wygląda - ale zapewne wyniki pozyskują ze stron internetowych/fejsbukowych relacji (lub mniejszych serwisów regionalnych z wynikami jak np podkarpacielive, ligowiec) klubów i ewentualnie z relacji ludzi, którzy są na meczu i przy okazji wysyłają informacje o golach za pomocą sms.
Ta &#39;zewnętrzna firma&#39; a dokładnie w liczbie mnogiej, bo jest ich na rynku kilka nastawiona jest głównie na kontakt z branżą bukmacherską, bo jednak na rynku jest tyle bukmacherów, a co za tym idzie tyle relacji na żywo, że trzeba wysyłać setki ludzi na mecze w celu relacjonowania tego co się dzieje na boiskach sportowych.

Do góry Bottom