Zostałem miło zaskoczony przez bet365. Uważam, że zasługuje to na pochwałe na forum.
Zagrałem wczoraj zakład live, rzuty różne.
Dokładnie "07/06/2009 22:05:36"
Dzisiaj o 17:41 otwieram pocztę i widzę następującą wiadomość z tematem"Oczywista pomyłka":
Zakład był przegrany, stawiając go nie widziałem w nim nic dziwnego. Nie pokojącego, w stylu zawyżony kurs, bądz jakiś bład. Nie zamierzałem go reklamować itp. Mimo to bet365 musiał zauważyć jakiś bład. Anulował zakład i oddał stawkę. Uważam bet365 za jednych z najuczciwszych bukmacherów w sieci, nie bez powodu gram u nich pare lat.
Pozdrawiam
Zagrałem wczoraj zakład live, rzuty różne.
Dokładnie "07/06/2009 22:05:36"
Dzisiaj o 17:41 otwieram pocztę i widzę następującą wiadomość z tematem"Oczywista pomyłka":
Szanowny Panie xxx,
Nr ref. xxxx
Wspomniany wyżej zakład ma błędną linię i w związku z tym, został anulowany zgodnie z zasadami stawiania zakładów:
" Oczywiste błędy w zakładach na żywo - kiedy jest oczywiste, któremu uczestnikowi przypisany jest zły kurs, zakłady tego uczestnika będą ważne z zamierzonym kursem bet365 w czasie zawarcia zakładu. Jeżeli nie jest oczywiste, któremu uczestnikowi przypisany jest zły kurs ( z powodu dużych fluktuacji w czasie zawierania zakładu), zastrzegamy sobie prawo do unieważnienia wszystkich zakładów w czasie, w którym zakład zawierał błąd. Na błędne linie handicapów, zakłady będą nieważne niezależnie od wyniku".
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.
W przypadku dalszych pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt z naszym polskim Biurem Obsługi Klienta, które dostępne jest od 10:00 do 23:00 czasu polskiego poprzez czat na żywo, e-mail: [email protected] lub pod numerem telefonu 00800 12 365 365. Nasi doradcy z przyjemnością udzielą wszelkiej pomocy.
Poza tymi godzinami, można się z nami skontaktować w języku angielskim pod adresem [email protected] .
Z poważaniem,
Anna
bet365
Zakład był przegrany, stawiając go nie widziałem w nim nic dziwnego. Nie pokojącego, w stylu zawyżony kurs, bądz jakiś bład. Nie zamierzałem go reklamować itp. Mimo to bet365 musiał zauważyć jakiś bład. Anulował zakład i oddał stawkę. Uważam bet365 za jednych z najuczciwszych bukmacherów w sieci, nie bez powodu gram u nich pare lat.
Pozdrawiam