>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zarządzanie kapitałem

gutek84 93

gutek84

Forum VIP
Witam serdecznie. Mam do dyspozycji kapitał 3 tys.zł. i zastanawiam się jaki system wybrać, żeby zyskownie go pomnożyć. Rozważam grę singlami na ako 1,6-2,0 i tu pytanie za jaką stawkę powinienem grać single przy takim kapitale? Druga opcja to gra progresją na ako 2-3. Kapitał rozłożony na 9 poziomów 5-10-20-40-80-160-320-640-1280. Jak myślicie co się bardziej opłaca? Z gory dzięki za odpowiedź doświadczonym graczom ????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
suma dosyc ciekawa jest sie czym porządzić to zalezy od Twojego doświadczenia, progresja chyba jest pewniejsza i bedzie przynosic w miarę &quot;stałe&quot; zyski, gra singlami przy takiej stawce moim zdaniem nie powinna przekroczyć 300 zł najlepiej ok 200-250

cerber 2

cerber

Użytkownik
Progresje bym Ci raczej odradzał. Bardziej opłacalne wydaje się granie singli w takich kursach jak napisałeś. Myśle, że stawka na takie zakłady winna wynieść 10 % kapitału. Nie graj masówek i super pewniaków, tylko przeanalizowane przez siebie typy, a możesz zarobić.
Pzdr

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Jak chcesz grać na single to proponuje gre asekuracyjną za pomoca oferty LIVE
Bukmacher oczywiście powinien miec odpowiednio duzą oferte takze Sportingbet jest idealny a kursy często są bardzo wysokie w porównaniu z innymi bukami.
Przypuścmy dajesz singla kursem 2.2 za 200=440 druzyna na którą postawiłes wygrywa 1/2-0/.... asekurujesz sie handicapami +1/2/.... dla gości po dobrym kursie za tam powiedzmy 40-90 przy wygranej jestes i tak 150/200 do przodu w przypadku gdy goście doprowadzą do remisu obnizasz straty nieraz i trafisz oba np przy stanie 1-0 (dajesz over 1,5 w koncowej fazie meczu 82-90 min) może sie i zdazyć że z asekuracji wyciągniesz więcej niż z pierwotnego kuponu ;)
Oczywiście można nieraz poszalec i grac dalej na swoich.
Ja raz mialem sytuacje jak LINZ gralo z jakimiś patalachami (bylo to ako ten mecz był ostatni) postawilem Handi -1 na nich do 75 min wygrywali 3-0 w ofercie pojawil sie typ +2 dla gości kursem 11.0 niestety poszedłem kanapki robić jak wrócilem 10 min potem bylo 3-2 ????

Do góry Bottom