>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Zarządzanie budżetem

P 18

pablozur

Użytkownik
Witam
Postanowiłem założyć temat, w którym moglibyście podawać swoje metody zarządzania budżetem, dobieraniem stawek itp itd. Uważam że dobre dobieranie stawek jest podstawą skutecznego systemu.
Jako że założyłem ten temat, podzielę się z wami swoją metodą, którą rozpisałem w arkuszu (do którego link znajduje się poniżej)

Pozdrawiam i wesołych świąt ????
Mam nadzieję że wywiąże się tu ciekawa rozmowa ????

F 72

filip11

Użytkownik
Ja grałem d&#39;alambertem na kursy 2 (przykł.5-10-15), nie trafiłem max z tego co pamiętam 5x ako 2.00 co prawda nie często, ale jednak wtedy już na starcie mógłbym polec. Ogólnie progresją na 2.00 udało mi się obrócić bonus z lekko stratą, ale było na plus, po czym straciłem dużo na singlach, następnie przechodząc na nieco zmodyfikowany system d&#39;alamberta na kursy 3 wyciągnęłem wszystko znowu na plus, lecz przyszła seria 9 kuponów ako 3 bez trafień! Przez co znowu poszło na minus i zaczęłem znowu tymczasowo single, nie mogę się odnaleźć, Skuteczność mam przeciętną, ale ciągle nie mogę dobrać odpowiedniego stawkowania dla siebie.

Do góry Bottom