>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zarabianie przez wygrywanie

K 22

kasztelan92

Użytkownik
Cześć! Jestem na tej stronie już dłuższy czas i zdecydowałem się na prowadzenie własnego topicu z typami. Będę typował w zdecydowanej większości piłkę nożną, ale pojawiać się też będą typy z innych dyscyplin, w których mogę korzystać z analiz tzw. znawców. Zaczynam wirtualnie mając 1000 zł. Kursy oraz zdarzenia będę wybierał z oferty Bet365

K 22

kasztelan92

Użytkownik
No to zaczynamy. Piłkę nożną o tej porze ciężką złapać na bieżąco więc zacznę od boksu i propozycji Pudzianxxa.
Typ 1.
Lucas Martin Matthysse - Ruslan Provodnikov @1,66 Matthysse wygra walkę
Stawka: 100zł
Możliwa wygrana: 166 zł

K 22

kasztelan92

Użytkownik
No to zaczynamy. Piłkę nożną o tej porze ciężką złapać na bieżąco więc zacznę od boksu i propozycji Pudzianxxa.
Typ 1.
Lucas Martin Matthysse - Ruslan Provodnikov @1,66 Matthysse wygra walkę✅[wygrana na punkty]
Stawka: 100zł
Możliwa wygrana: 166 zł✅
Bilans: ✅66 zł
Stan konta: ✅1066 zł

Otrzymane punkty reputacji: +7
K 22

kasztelan92

Użytkownik
Typ 2.
NEC - Almere @1,775 NEC -1,5
Ajax - Breda @1,25 Ajax
Stawka: 200 zł
Możliwa wygrana: 444 zł
Typ 3.
Feyenoord - Go Ahead Eagles (live 0-0) @1,35 Feyenoord -1
Możliwa wygrana: 270 zł
Typ 4.
Legia Warszawa - Zawisza Bydgoszcz @1,44 Legia
Granada - Sevilla @1,72 Sevilla
Stawka: 100 zł
Możliwa wygrana: 248 zł

K 22

kasztelan92

Użytkownik
Typ 7.
Cleveland Cavs - Boston Celtics @1,26 Cavs - 3,5
Atlanta Hawks - Brooklyn Nets @1,26 Hawks -2,5
Stawka: 770 zł
Możliwa wygrana: 1222 zł
Decyduję się na te dwa mecze, gdyż obie ekipy są zdecydowanymi faworytami w swoich parach. Cavs ma zdecydowanie lepszą pierwsza piątkę naszpikowaną gwiazdami, grają dodatkowo we własnej hali. W przypadku Atlanty mógłbym napisać dokładnie to samo, dodatkowo Nets broni fatalnie na obwodzie, a Hawksi rzucać za 3 pkt potrafią bardzo dobrze. Gram all in drugi i mam nadzieję ostatni raz, ale jest to dla mnie w 99,9% kupon, który musi wejść!
Po tym kuponie zrobię bilans całego dnia.

K 22

kasztelan92

Użytkownik
Typ 2.
NEC - Almere @1,775 NEC -1,5⛔
Ajax - Breda @1,25 Ajax⛔
Możliwa wygrana: 444 zł⛔⛔
Typ 3.
Feyenoord - Go Ahead Eagles (live 0-0) @1,35 Feyenoord -1⛔
Możliwa wygrana: 270 zł⛔⛔
Typ 4.
Legia Warszawa - Zawisza Bydgoszcz @1,44 Legia✅
Granada - Sevilla @1,72 Sevilla⛔
Stawka: 100 zł
Możliwa wygrana: 248 zł⛔⛔
Bilans: ⛔500
Stan konta: ✅566 zł

K 22

kasztelan92

Użytkownik
Typ 7.
Cleveland Cavs - Boston Celtics @1,26 Cavs - 3,5✅
Atlanta Hawks - Brooklyn Nets @1,26 Hawks -2,5✅
Stawka: 770 zł
Możliwa wygrana: 1222 zł✅✅

Decyduję się na te dwa mecze, gdyż obie ekipy są zdecydowanymi faworytami w swoich parach. Cavs ma zdecydowanie lepszą pierwsza piątkę naszpikowaną gwiazdami, grają dodatkowo we własnej hali. W przypadku Atlanty mógłbym napisać dokładnie to samo, dodatkowo Nets broni fatalnie na obwodzie, a Hawksi rzucać za 3 pkt potrafią bardzo dobrze. Gram all in drugi i mam nadzieję ostatni raz, ale jest to dla mnie w 99,9% kupon, który musi wejść!
Po tym kuponie zrobię bilans całego dnia.
Bilans: ✅452 zł
Stan konta: ✅1222 zł
Dzień pierwszy: ✅222 zł
Początek był fatalny. Liga holenderska zawiodła mnie w 100%, a byłem pewien, że i Feyenoord i Ajax powalczą o zwycięstwa. Szczęśliwie dwa ostatnie typy odbiły się korzystnie przez co jestem na niewielkim plusie.

pan-janusz 92

pan-janusz

Użytkownik
Powiem Ci, że Liga Holenderska jest bardzo trudna w typowaniu... Generalnie się jej praktycznie nie tykam z wyjątkiem meczów NEC Nijmegen u siebie, bo oni mimo już zapewnionego od kilku kolejek awansu do Eredivision celują chyba w komplet zwycięstw na własnym stadionie!

K 22

kasztelan92

Użytkownik
Powiem Ci, że Liga Holenderska jest bardzo trudna w typowaniu... Generalnie się jej praktycznie nie tykam z wyjątkiem meczów NEC Nijmegen u siebie, bo oni mimo już zapewnionego od kilku kolejek awansu do Eredivision celują chyba w komplet zwycięstw na własnym stadionie!
Liczyłem, że Feyenoord wygra, bo Vitesse go goni i to samo myślałem stawiając na Ajax, że będzie chciał u siebie zapewnić sobie wicemistrzostwo tym bardziej, że grał z dużo słabszym rywalem. Ale cóż nie wyszło.

K 22

kasztelan92

Użytkownik
Dzisiaj pójdę ostrożnie w jeden kupon z podpórkami.
Typ 8.
Fenerbahce - Bursaspor @1,16 Fenerbahce lub remis
Dundalk - Galway @1,18 Dundalk
Kaiseslautern - RB Leipzig @1,14 Kaiseslautern lub remis
Teplice - Victoria Plzen @1,20 Plzen lub remis
Górnik Zabrze - GKS Bełchatów @1,25 Górnik lub remis
Stawka: 122 zł
Możliwa wygrana: 288 zł

K 22

kasztelan92

Użytkownik
Dzisiaj pójdę ostrożnie w jeden kupon z podpórkami.
Typ 8.
Fenerbahce - Bursaspor @1,16 Fenerbahce lub remis✅[1-0]
Dundalk - Galway @1,18 Dundalk✅[3-0]
Kaiseslautern - RB Leipzig @1,14 Kaiseslautern lub remis✅[1-1]
Teplice - Victoria Plzen @1,20 Plzen lub remis✅[0-0]
Górnik Zabrze - GKS Bełchatów @1,25 Górnik lub remis✅[2-0]
Stawka: 122 zł
Możliwa wygrana: 288 zł✅✅
Bilans: ✅166 zł
Stan konta: ✅1510 zł

K 22

kasztelan92

Użytkownik
Typ 10.
Chicago Bulls - Milwaukee Bucks @1,32 Bulls -1,5
Golden State Warriors - NO Pelicans @1,36 Warriors -6,5
Stawka: 288 zł
Możliwa wygrana: 515 zł
Ostatni typ na dzisiaj, a jutro z rana zrobię rozliczenie drugiego dnia i krótką statystykę po 10 typach. Jako analizę mógłbym napisać to samo co wczoraj, czyli dwie zdecydowanie lepsze drużyny grające u siebie. W bykach zdrowy jest Rose i zapewne on wraz z Butlerem zrobi różnicę. GS przy możliwych absencjach w zespole pelikanów powinno wygrać sporą różnicą punktową. W pierwszym meczy zresztą przeważali przez 3 kwarty i dopiero w czwartej wkradła się dekoncentracja i Davis nieźle zapunktował w czwartej kwarcie. Dodatkowy w tym meczy polecam typ na Curry over 26,5 punktów.

K 22

kasztelan92

Użytkownik
Typ 10.
Chicago Bulls - Milwaukee Bucks @1,32 Bulls -1,5✅[91-82]
Golden State Warriors - NO Pelicans @1,36 Warriors -6,5✅[97-87]
Stawka: 288 zł
Możliwa wygrana: 515 zł✅✅
Ostatni typ na dzisiaj, a jutro z rana zrobię rozliczenie drugiego dnia i krótką statystykę po 10 typach. Jako analizę mógłbym napisać to samo co wczoraj, czyli dwie zdecydowanie lepsze drużyny grające u siebie. W bykach zdrowy jest Rose i zapewne on wraz z Butlerem zrobi różnicę. GS przy możliwych absencjach w zespole pelikanów powinno wygrać sporą różnicą punktową. W pierwszym meczy zresztą przeważali przez 3 kwarty i dopiero w czwartej wkradła się dekoncentracja i Davis nieźle zapunktował w czwartej kwarcie. Dodatkowy w tym meczy polecam typ na Curry over 26,5 punktów.
Typy się sprawdziły i oba zespoły spokojnie wygrały około 10 punktową przewagą. Curry trochę zawiódł bo nie zdobył overka ale punktował cały zespół Warriorsów. Tak jak pisałem w nocy teraz zrobię króciutkie podsumowanie po 10 typach.
Bilans: ✅227 zł
Stan konta: ✅1737 zł
Dzień drugi: ✅515 zł

K 22

kasztelan92

Użytkownik
Typy wygrane/Typy przegrane: ✅6/⛔4
Stracone pieniądze: ⛔666 zł (już wiadomo dlaczego stracone:cool:)
Zarobione pieniądze: ✅1403 zł
Zysk na czysto: ✅737 zł
Piłka nożna - typy wygrane/typy przegrane: ✅2/⛔4
Tenis - typy wygrane/typy przegrane: ✅1/⛔0
Koszykówka - typy wygrane/typy przegrane: ✅2/⛔0
Boks/MMA - typy wygrane/typy przegrane: ✅1/⛔0
Jednym słowem paranoja i kompromitacja ???? Tam, gdzie czuję się zdecydowanie najmocniejszy poszło mi najgorzej ale może były to tylko złe dobrego początki. Na pewno duże znaczenie ma to, że w większości lig wszystko jest już pozamiatane i część drużyn gra o przysłowiową pietruszkę. Skorzystałem póki co w 100% z NBA ale trzecia i czwarta seria będzie rozgrywana na parkiecie drużyn teoretycznie słabszych więc już ta pewność przy obstawianiu nie będzie tak duża. Plusem jest to, iż mam serię 5 kolejnych zwycięskich typów, zmieniający stan mojego konta z 400 zł do 1737 zł. Reasumując jestem zadowolony, gdyż w ciągu dwóch dni udało się zarobić ponad 73% początkowej kwoty ale nie ukrywam, że mimo wszystko boli mnie ta piłka nożna ???? Jeżeli ktoś chciałby doradzić w jaki sposób mogę grać lepiej, co robię źle, chętnie przyjmę każdą uwagę, ponieważ tylko głupi myśli, że robi wszystko dobrze. Także zapraszam :]

Do góry Bottom