>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zarabianie na bukmacherce - jak to jest w rzeczywistości ?

Status
Zamknięty.
H 0

hghormone

Użytkownik
Witam!
Mam zamiar zacząć grać w zakłady i mam kilka pytań do doświadczonych graczy.
1.Mam zamiar zacząć grać na bet-at-home.com, konto mam w banku i pierwsze pytanie czy przelewajac pieniądze za pomocą przelewy24 moje pieniadze z banku zostaną przelane na konto buckmachera natychmiast i czy na stronie bet-at-home.com pieniądze będą odrazu zaksięgowane lub czy bedzie to kwestia paru godzin, a moze dni ?
2.Kolejne pytanie to czy rzeczywiscie to tak pieknie wszytsko wyglada, że obstawiam na jakiś zakład 100zł przy kursie powiedzmy 1.50 i pryz wygranej odrazu na moje konto wplywa 155 zł ? Czy jednak bukmacherzy odciągają sobie jakieś prowizje itp. ?
3.Czy przy przelewach z mojego konta poprzez przelewy24 na konto bukmachera płace jakies podatki,prowizje itp. ?
4.Czy jest szansa utrzymywania sie z grania w zakłady ?
5.Czy jesli zaczne wygrywac nawet po 5tys zł miesięcznie to czy bukmacher nie zablokuje mi konta z powodu mojej dobrej gry ?
6.Czy zdarza się, że bukmacherzy oszukują i nie chcą wypłacać nam należnych wygranych ?
7.Czy jakiś urząd,policja mogą przyczepić się do mnie, że gram w bukmacherke (widząć po przelewach na konto) ?
Jak to w rzeczywistości wszystko wygląda ?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
1. Od razu pieniążki będą na koncie w bet-at-home.
2. Akurat bet-at-home nie ma żadnej prowizji.
3. Nie płacisz.
4. Teoretycznie tak, w praktyce to dość trudne. Jesteś nowicjuszem więc nawet nie myśl o jakiś kokosach na początek.
5. Najpierw wygrywaj po 5 tysięczny miesięcznie, daj znać i dopiero się martw.
6. Pewnie, że się zdarza jak wszędzie w życiu, że coś nie idzie po naszej myśli. Ale bukmacherów oszustów trzeba szukać raczej ze świecą, a porządne marki dbają o wizerunek firmy i nie chcą mieć piętna na czole oszusta.
7. I tak i nie. Teoretycznie mają do tego prawo, w praktyce raczej nic takiego miejsce nie będzie miało miejsce, żeby do Twojego domu zapukała policja, bo obstawiłeś w sobotę na Real 2 zł.

W 74

woofer001

Użytkownik
zablokowac konta nie zablokuje za same wygrywanie.Po to wlasnie wymyslili limity zeby nie trzeba bylo blokowac kont( bo jak zobaczysz po pewnym czasie u niektorych bukmacherow zagranie za 20 zl to juz zbyt wiele). Na szczescie bukmacherow jest duzo , nieliczne firmy sa takie gdzie Twoje 5 tys miesiecznie nie zostalo by nawet zauwazone takze proponuje im sie przjrzec oczywiscie jak juz sie okaze ze faktycznie potrafisz zarabiac . Bo wielkich planow mialo tutaj wielu ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom