>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

zarabiamy kase

D 0

damian132

Użytkownik
witam,sprobuje troche zarobic na zakladach,bedziemy obstawiac pilke nozna,temat bedzie sluzyl jako kontrola dla mnie ???? podliczal bede kupony co tydzien,zaczynamy juz dzisiaj,budzet jakim dysponuje na poczatek to 100 zl ???? stawka stala to 5zl ???? bede obstawial jeden kupon dziennie ???? mam nadzieje,ze powieksze szybko swoj kapital,kurs kazdego typu to minimum 2,0 bedzie ???? jeden kupon w tygodniu wiekszy kurs,kolo 4:p
typ na dzisiaj
qpr-liverpool handicap 2:0 liverpool,kurs 4,35,stawka stala 5zl.do wygrania 21,75 ???? ⛔
niestety liverpool mnie bardzo zawiodl liczylem w koncu na przelamanie i przyzwoity wynik,a tu dwie bramki stracone w samej koncowce,w 92 minucie 2;2 i fartem w 95 zwycieska bramka,dodajmy,ze samobojcza,tak samo jak pierwsza,no coz,trudno:p,trudno lecimy dalej:p

D 0

damian132

Użytkownik
dzisiejsza oferta jest srednia wiec wybralem lige rosyjska fc ufa-fc torpedo moskwa typ 1,kurs 2,10,stawka stala 5zl,do wygrania 10,50,licze,ze nie zaczniemy zla passa ????

Do góry Bottom