0 wafloski Użytkownik Listopad 18, 2009 #1 nie wiem... może nie dowidzę ale nie mogę znaleźć w ofercie bet365 zakładów na drużyna strzeli/nie strzeli gola... czy w ogóle się pojawiają w tej ofercie takie zakłady ?
nie wiem... może nie dowidzę ale nie mogę znaleźć w ofercie bet365 zakładów na drużyna strzeli/nie strzeli gola... czy w ogóle się pojawiają w tej ofercie takie zakłady ?
2,8K vader Forum VIP Listopad 18, 2009 #2 Nie ma takich zakładów na bet365 w "normalnej ofercie". "na live" (na żywo) są taki zakłady np. drużyna X strzeli/nie strzeli gola, drużyna X strzeli/ nie strzeli gola w 2 połowie.
Nie ma takich zakładów na bet365 w "normalnej ofercie". "na live" (na żywo) są taki zakłady np. drużyna X strzeli/nie strzeli gola, drużyna X strzeli/ nie strzeli gola w 2 połowie.
69 favago Użytkownik Wrzesień 13, 2011 #3 Ależ jest taka opcja! Po prostu w Bet365 nazywa się to: CZYSTE KONTO. Całość opisana tutaj. Pozdrawiam.
Ależ jest taka opcja! Po prostu w Bet365 nazywa się to: CZYSTE KONTO. Całość opisana tutaj. Pozdrawiam.