>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Zapytanie o BAH !

getosk8 0

getosk8

Użytkownik
Nawet gdybys mial dostep przez neta to wykradniecie chocby jednego grosza jest baaaardzo trudne a wrecz niemozliwe... Co do podawania numeru konta ???? To tez nic Ci nie grozi:p co najwyzej jak ktos ma numer konta to moze wplacic ale jakos sie do niego dostac zeby wyplacic nie ma szans... Taki przykład: na Allegro na co drugiej aukcji koles podaje numer konta ???? wszyscy go widza i moga z niego skorzystac ale tylko i wylacznie do wplacenia na nie kasy ???? Kasa powinna byc od 2 do 5 dni roboczych... Ale zazwyczaj jest juz po 2-3... Z wypłata nie bedzie zadnych problemow... Spokojnie mozesz podac numer konta, tym bardziej ze nie podajesz go publicznie tylko konkretnie - bah-owi ???? Nie ma sensu zakladac drugiego konta bankowego... Wszystko spokojnie mozesz trzymac na jednym... Hmmmm ???? mam nadzieje ze pomoglem ;) pozdro i powodzenia ????

irokez_adam 0

irokez_adam

Użytkownik
mi sie wydaje jak masz konto w zwyklym banku gdzie nie masz do niego dostepu przez neta to nie wyplacisz..
dostęp do konta przez internet jest jedynie udogodnieniem dla klienta a w dzisiejszych czasach jest wręcz obowiązkowe ;-) natomiast konto działa jak każde inne! Konta zakładane jakiś czas temu wydaje mi się że po wprowadzeniu systemu komputerowego do banku również zostają objęte możliwością sterowania kontem przez internet. Spytaj sie w banku natomiast tylko mama będzie mogła aktywować tą usługę wynika to z podpisywania papierów, odebraniem loginu pinu, haseł jednorazowych i niekiedy zgodzeniu się na jakieś groszowe stawki za prowadzenie konta.
Pozdrawiam

P 0

peeepeee

Użytkownik
Ja jako początkujący całkowicie: założyłem konto na bet at home, a wpłaty dokonał by mój kumpel bo jego ojciec ma tam konto co może przelewy robić przez neta czy cuś. No a skoro wpłata i wypłata była by dokonywana na konto z danymi innymi niż osoba zarejestrowana, czyli ja to czy to jest jakis prolblem? Tak wogule to przydał by się jakiś bukmacher co daje kilka zl na start albo można doładować smsem :mrgreen:

daimler 14

daimler

Forum VIP
albo można doładować smsem
Takie rzeczy to tylko w erze xD
(nie ma takiego sposobu doładowań u bukmacherów)

No a skoro wpłata i wypłata była by dokonywana na konto z danymi innymi niż osoba zarejestrowana, czyli ja to czy to jest jakis prolblem?
Tak sie nie da...musza być te same dane.

Tak wogule to przydał by się jakiś bukmacher co daje kilka zl na start
Jest taka opcja możliwa ,ale dopiero gdy wpłacisz swój depozyt to dostaniesz bonus od wpłaty.Możesz także liczyć aż bah zrobi kolejną kampanie i bedzie rozdawalo bony xD chociaż na to bym nie liczył w najbliższym czasie.Prawda jest taka że kasy nikt Ci za darmo i bezinteresownie nie da, musisz coś wpłacić by coś dostać :wink:

pozdrawiam

daimler 14

daimler

Forum VIP
W niektórych bukach masz tak że jak masz urodziny np.21 to dostajesz u nich jakąś promocje od wpłaty czy coś takiego,ale to nie w każdym buku i nie dla każdego :p

Do góry Bottom