0 mytoon Użytkownik Grudzień 13, 2015 #1 Ano stało się. Konto w bet365 założone kilka lat temu, kod gdzieś zapisany, ale gdzie... W jaki sposób go odzyskać?
Ano stało się. Konto w bet365 założone kilka lat temu, kod gdzieś zapisany, ale gdzie... W jaki sposób go odzyskać?
1K heros123 Użytkownik Grudzień 13, 2015 #2 Ano stało się. Konto w bet365 założone kilka lat temu, kod gdzieś zapisany, ale gdzie... W jaki sposób go odzyskać? Kliknij aby rozwinąć... Miałem podobną sytuację. Napisz do nich na czacie, i postępuj wg instrukcji konsultanta.
Ano stało się. Konto w bet365 założone kilka lat temu, kod gdzieś zapisany, ale gdzie... W jaki sposób go odzyskać? Kliknij aby rozwinąć... Miałem podobną sytuację. Napisz do nich na czacie, i postępuj wg instrukcji konsultanta.
0 mytoon Użytkownik Grudzień 14, 2015 #3 Załatwione. Obawiałem się, że jak w przed rozmową na chacie tego numeru nie podam (bo krzyczą, że jest wymagany w rozmowie na temat konta) to przyblokują mi konto. Dziękuję za pomoc.
Załatwione. Obawiałem się, że jak w przed rozmową na chacie tego numeru nie podam (bo krzyczą, że jest wymagany w rozmowie na temat konta) to przyblokują mi konto. Dziękuję za pomoc.
756 cock Użytkownik Grudzień 27, 2015 #4 Zadają jakieś pytania pomocnicze? Czy weryfikują online dane rejestracyjne? Jestem w podobnej sytuacji...
Zadają jakieś pytania pomocnicze? Czy weryfikują online dane rejestracyjne? Jestem w podobnej sytuacji...
1K heros123 Użytkownik Grudzień 27, 2015 #5 Zadają jakieś pytania pomocnicze? Czy weryfikują online dane rejestracyjne? Jestem w podobnej sytuacji... Kliknij aby rozwinąć... Zadają, ale to są raczej pytania do Twoich danych osobistych. e: weryfikują
Zadają jakieś pytania pomocnicze? Czy weryfikują online dane rejestracyjne? Jestem w podobnej sytuacji... Kliknij aby rozwinąć... Zadają, ale to są raczej pytania do Twoich danych osobistych. e: weryfikują