>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zapiski by Rambo

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Grałem rano po 2,30 teraz kursy lecą w dół. Cueto po stronie gości który mimo, że cieniuje w tym sezonie to raczej nie powinien oddać zbyt wiele dzisiaj bo jest solidnym pitcherem. Doświadczony Dickey po stronie gospodarzy, sezon fatalny, jednak SFG to nie jest potęga ofensywna, ponadto obaj miotacze mają całkiem dobre bilanse vs batting teams. Od 2 lat zacząłem śledzić MLB, oglądam codziennie mecze, na pewno są na tym forum lepsi typerzy jednak ja gram swoje typy i wychodzi to całkiem nieźle, dlatego nie będę tego zmieniał. Grałem w Expekt po 2,30 teraz jest 2,10 kurs podaję z TonyBeta.

Kupon 1 -&gt; Tonybet
:baseball: Atlanta Braves - San Francisco Giants under 8,5 runs @ 2,25⛔ 9-0
Stawka:6j
Wygrana:0j

Na over 2,5 runs w 7 zmianie było ponad 2@ :grin: Bullpen Giants załatwił sprawę.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Cały dzień myślałem, żeby wpisać do tematu Grecję z Eurobasketu i zapomniałem :] Wczoraj pechowo zakończył się mecz Giants, ale się nie poddaję, lecę dalej. Stawka im wyższa tym wyższa pewność według mnie.

Kupon 2 -&gt; Rivalo
???? Cocodrilos - Guaros de Lara over 180,5 @ 1,85✅ 95 - 97
Stawka:4j
Wygrana:7,4j

Kupon 3 -&gt; Expekt
:baseball: Miami Marlins - Washington Nationals under 8,5 runs @ 2,20⛔
Stawka:6j
Wygrana:0j

Kupon 4 -&gt; Marathonbet
:baseball: Chicago Cubs(-1,5) - San Diego Padres @ 2,15✅ 4-0
Stawka:3j
Wygrana:6,45j

5567 719

5567

Użytkownik
Witam serdecznie. Chciałem odnieść się do kuponu 2. Wczoraj grałem over na drużyny w meczu miedzy tymi drużynami, siadlo w samej końcówce. Przyznam, ze zagralem po statach, bo kompletnie nie sledze tej ligi. Ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem, ze dzis znowu te zespoly sie spotykają, troche to dziwne dla mnie, ze tak dzień po dniu, no i tu moje obawy troche co do overka. Normalnie tez bym widział ten over, ale czy nie będą toche ujechani grając kolejny dzień z rzędu? To moja jedyna wątpliwość jesli idzie o ten over. Jesli nie można komentować to ewentualnie post do kasacji. Serdecznie pozdrawiam.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Witam serdecznie. Chciałem odnieść się do kuponu 2. Wczoraj grałem over na drużyny w meczu miedzy tymi drużynami, siadlo w samej końcówce. Przyznam, ze zagralem po statach, bo kompletnie nie sledze tej ligi. Ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem, ze dzis znowu te zespoly sie spotykają, troche to dziwne dla mnie, ze tak dzień po dniu, no i tu moje obawy troche co do overka. Normalnie tez bym widział ten over, ale czy nie będą toche ujechani grając kolejny dzień z rzędu? To moja jedyna wątpliwość jesli idzie o ten over. Jesli nie można komentować to ewentualnie post do kasacji. Serdecznie pozdrawiam.

Seria bardzo overowa, linia wysoka ale ja po raz kolejny próbuję. 185 pkt ostatnio, skuteczność za 3 gospodarzy fatalna 1/15 dużo TO po obu stronach. Co do zmęczenia, najwięcej u gospodarzy grał jeden zawodnik 35 min. Po stronie Guaros de Lara Echenique 32 min i Vargas 31min. Zobaczymy.

5567 719

5567

Użytkownik
Seria bardzo overowa, linia wysoka ale ja po raz kolejny próbuję. 185 pkt ostatnio, skuteczność za 3 gospodarzy fatalna 1/15 dużo TO po obu stronach. Co do zmęczenia, najwięcej u gospodarzy grał jeden zawodnik 35 min. Po stronie Guaros de Lara Echenique 32 min i Vargas 31min. Zobaczymy.
No poprzednie mecze overove, dlatego mnie to skusilo wczoraj, ale cos wlasnie ten meczyk wczorajszy ledwo co siadł i byl troche inny niz wcześniejsze. Ja chyba tez zagram over, ale tak jak pisałem, to granie dzień po dniu to moja jedyna wątpliwość.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 5 -&gt; Expekt
:baseball: Philadelphia Phillies - St Louis Cardinals under 9,5 runs @ 1,90
Stawka:6,5j
Wygrana:

Kupon 6 -&gt; Bet365
:baseball: Los Angeles Dodgers - New York Mets under 4,5 runs w 1 połowie meczu @ 2,23
Stawka:3,5j
Wygrana:

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 7 -&gt; Rivalo
???? Beijing Shouti - Hebei Xianglan over 224,5 pkt @ 1,85
Stawka:7j
Wygrana:

Kupon 8 -&gt; Marathonbet
???? Litwa - Ukraina under 126,5 @ 1,78
Stawka:4j