B
0
buli123456
Użytkownik
Witam wszystkich chce się podzielić z wszystkimi moimi doświadczeniami z firmą BET 365 i graniem siatki live under/over .Postawiłem w ostatnim czasie ponad 150 zakładów na sumę punktów w pierwszym secie i zauważyłem bardzo ciekawe zjawisko , kiedy moje zaklady szły w gorę i miałem zysk postanowiłem ze bede je zamykał bez względu na możliwe dalsze dużo większe zyski.I wszystko było super prawie wszystkie zakłady zamykały sie błyskawicznie.(co jest logiczne z punktu widzenie bukmachera bo ogranicza swoją stratę ).Natomiast sytuacja wyglądała już dużo innaczej gdy zakład nie szedł po mojej myśli i łapałem strate, wtedy zamknięcie udawało sie może jeden zakład na 10 pomimo ciągłego wciskania przycisku "zamknij zakład ". Kiedyś w jakimś temacie już ktos to poruszał i tłumaczone to było szybko zmieniającym kursem .Ale to wytłumaczenie to można miedzy bajki włożyć bo widać że firma ewidentnie oszukuje na swoją korzyść i manipuluje systemem . Wiec ostrzegam wszystkich przed graniem podobnych zakładów bo wyjścia są dwa albo przegracie wszystko albo zamykając wszystko z minimalnym zyskiem zarobicie tyle co kot napłakał.