>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Zamykanie konta w moneybookers - nieprawidłowa data urodzenia

B 2

batik

Użytkownik
siema nie znalazlem tematu wiec pisze tutaj chciałbym skasować swoje konto w Mb i założyć nowe gdyż przypominam sobie ze źle wpisałem datę urodzenia
mam więc pytanie czy mogę skasować konto?

dodam ze jeszcze żadnych transakcji pieniężnych nie prowadzilem na koncie

B 2

batik

Użytkownik
wiem tylko probelm polega na tym ze nie potrzebnie rejtrowalem sie do nich jak mialem -18 lat teraz jzu mam powyzej 18 i chcialbym zalozyc od nowa

rpg 1K

rpg

Użytkownik
No ale napisz im i tak. Przecież i tak by musieli zmienić, a skoro nie robiłeś żadnych przelewów to nic nie stracisz i nie ryzykujesz

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
Jeśli podałeś błędną datę urodzenia na koncie MB, ale reszta danych jest wpisana poprawnie, to nie zmieniaj tej daty, bo możesz dostać zonka w postaci zablokowanego konta i wypięcia na ciebie d... Dodać do tego jeszcze ewentualne środki na zablokowanym koncie, to ogarnia człowieka szał.
Dzieje się tak, jak tylko zwęszą, że coś kombinujesz, najmniejszą nieprawidłowość.
Ja bym nie ryzykował i nie przejmował się tym. Naucz się z tym żyć. Gdy weryfikujesz w MB swoje konto bankowe, oni nie mają wglądu do prawdziwej daty urodzenia. Żadnych skanów dowodu do MB się nie wysyła. To poważna firma, a nie konto naszej-klasy. Nie wyobrażam sobie jak miałaby wyglądać ich reakcja na prośbę o zmianę daty urodzenia... Byłby to wielki nietakt. Zresztą dlaczego jej podanie jest aż tak wstydliwe i poufne? Dla mnie to jak rozmiar buta.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Po zalogowaniu się i wejściu w &quot;Pomoc drogą elektroniczną&quot; i &quot;Mój Profil&quot;, tam jest możliwość zmiany daty urodzenia. Trzeba podać poprawną datę urodzenia i załączyć skan dowodu osobistego, paszportu lub prawa jazdy.

Jednak też radziłbym wcześniej wypłacić pieniądze od bukmacherów (tych do których będzie potrzebne moneybookers) i pieniądze z moneybookers przelać na konto bankowe. Tak na wszelki wypadek ;) .

Do góry Bottom