>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zamykanie kont, ograniczenia stawkowe

B 0

betonixx

Użytkownik
Chciałbym się dowiedzieć od doświadczonych graczy u jakich buków zamykają konta lub są ograniczenia stawkowe? Ja dotąd grałem w expekcie i np na zakładach live nie przyjmowało mi wiekszych stawek jak 75zł wszyscy tak mają?

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
w betgun potrafia nawet i po dniu dac limit na mniej niz 100zl ktory po dobie np znika, moze to byc limit w zaleznosci na dyscypline jaka grasz

A 72

antua

Użytkownik
Ciesz sie ze masz limit 75zł, ja w durnym EXPEKCIE na live na tenisie ANTWERP mam limit 15zł, na biathlonie 13zł, na Puchar Uefa wczoraj 25zł. Ale to nic jak były ostatnie mecze tworzyskie, to jak chciałem psotawic wynik do przerwy Anglia - Szwajcaria, to limit wyskoczył mi 1zł ???? . Pisanie do supportu ang czy pol nic nie daja. I dodam ze duzo nie wygrywam w Expekcie (w ciagu 2 lat jestem max ok 400zł na plusie), nie gram tez za wysokie stawki.

matys007 0

matys007

Użytkownik
Na Bwin wyraźnie przecież pisze że można wypłacać ile się chce przez przelew bankowy... więc nie wiem o co wam chodzi że można maks. 2000PLN :|

L 45

laha

Forum VIP
Ta.. Wplac 100zl. Zrob z tego 4000zł. Potem wyplacisz. Nastepnie wplac 200zl zrob z tego 800 i wyplac. Napisza Ci ze limit wyplat na ten rok zostal przekroczony
[Mój przypadek]

deniak 0

deniak

Użytkownik
Jeśli chodzi o expekt, to tez walnęli mi ograniczenie - jechałem na live &quot;inwestycją&quot; za grube 100pln *1.20 * 1,20 itd, po weekendzie grając za drobne, miałem trafione ok 15 zdarzeń pod rząd, teraz przy chyba trzecim zakładzie gdy miałem do wygarnięcia ok 190, postawiłem 150, a buk bez jakiejkolwiek informacji zlimitował mi to do 75 pln. Najśmieszniejsze to fakt, ze najpierw wkur...łem się, a potem odetchnąłem, bo ten zakład okazał się przegrany i straciłem tylko polowe stawki.
PS. ktos się orientuje ile można maks rocznie wypłacić z expekta?

Do góry Bottom