>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Zamkniete konto a wyplata

K 3

kubap

Użytkownik
Witam, mam dwa konta na Panbet. Jedno na dziewczyne, drugie na moje nazwisko. Ogolnie Panbet nie pozwala zakladac dwoch kont na jedno IP z tego co wyczytalem, czesto to sprawdzaja. Czy jak sie skumaja i zamkna mi jedno konto (tak jest w regulaminie ze zostawia tylko 1 konto) to czy jest mozliwosc wyplacenia pieniedzy z tego zamkniętego konta ?
Generalnie mam tam nalozone limity max 6e. I chce grac to samo wydarzenie na 1 i 2 koncie czyli lacznie za 12e.
Pozdro i dzieki za odp. ;)

K 3

kubap

Użytkownik
Mam łącznie 11 kont na róznych bukach. Nie chce rezygnowac z panbet mimo ze mam mozliwosc grania tylko za 12e (czesto tez wiecej wiec nie jest tragicznie). Chodzi mi o to czy jak zamkna konto to bede mogl normalnie bezstresowo wyplacic kasiorke ? ;)
Dzieki za odp ;)

V 256

vernix

Użytkownik
Wątpię abyś mógł wypłacić wygraną, przecież złamałeś ich regulamin. Co najwyżej zwrócą Ci ostatni depozyt (o ile go nie przegrałeś).

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Jak złamałeś regulamin to mogą i dwa konta zablokować , zdaję mi się , że ograbiłeś ich z bonusu więc nie ma się co dziwić. Daj sobie spokój z tym bukiem i wpłać tam gdzie nie ma kłopotu jakiś sportingbet czy coś tego kroju bo dużymi stawkami nie obracasz bardziej aby napsuć krwi bukowi. :razz:

K 3

kubap

Użytkownik
Właśnie z bonusów żadnych nie korzystałem. Panbet jest specyficznym bukiem. Maja czesto zanizone linie handicapow, mozna napotkac na bledy no i genialne kursy maja. Szkoda mi tego buka ale czlowiek wygra troche kasy a tu limit ;/

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Limit jest rzeczą naturalną - każdy buk wcześniej czy później broni się tak przed lepszymi graczami. Jeśli próbujesz to omijać zakładając 2,5 albo 10 konto (w sumie bez różnicy), to łamiesz regulamin a tym samym narażasz się na nieprzyjemne konsekwencje.
Polski internet a nawet same forum, pełne jest historii o &quot;niesprawiedliwym buku&quot; i zamknięciu konta. Często jednak użytkownicy próbowali naginać regulamin, wykorzystywać błędy itp. Nikt nie każe Ci z nich rezygnować ale jeśli chcesz już korzystać z danej linii &quot;dwukrotnie&quot; to rób to z głową. Korzystaj z różnych komputerów, resetuj neostradę itp. W innym przypadku, za jakiś czas (np. po większej wygranej) możesz obudzić się z ręką w nocniku i poczuć oszukany przez tę firmę.

Powodzenia ????

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Tym bardziej że jak zaczną Cię konkretniej sprawdzać to się nie wytłumaczysz że osiedlówka czy coś w tym stylu, bo te same zakłady grane itd.

Do góry Bottom