>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Zamknięte konto a bonus

R 125

roger12

Użytkownik
Witam
Jakiś rok temu zamknąłem konto na becie teraz gdy znów móc grać każą założyć nowe konto więc założyłem i przyszedł mi kod na bonus od wpłaty 100%. Na zamkniętym koncie wczesniejszym korzystałem i teraz pytanie czy mogę sobie znów skorzystać czy lepiej nie brać?

slomiany400 88,9K

slomiany400

Użytkownik
Ja bym nie brał, ale i tak prawdopodobnie wyjdzie tak, że jak weźmiesz to oni po prostu cofną wszystkie zakłady.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam
Jakiś rok temu zamknąłem konto na becie teraz gdy znów móc grać każą założyć nowe konto więc założyłem i przyszedł mi kod na bonus od wpłaty 100%. Na zamkniętym koncie wczesniejszym korzystałem i teraz pytanie czy mogę sobie znów skorzystać czy lepiej nie brać?
Na Twoim miejscu porozmawiał bym na Livechacie jak to widzą itd. Żeby nie okazało się że konto zostanie zamknięte po zrobieniu bonusu.

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Lepiej nie korzystaj. Jeżeli okaże się, że wygrasz jakąś ładną sumkę to mogą się potem przyczepić i nic nie dostaniesz.

dindek 41

dindek

Użytkownik
Lepiej nie korzystaj. Jeżeli okaże się, że wygrasz jakąś ładną sumkę to mogą się potem przyczepić i nic nie dostaniesz.
z doswiadczenia wiem, ze niektore stare konta z przed kilku lat np, smigaja niektore nie. Wczoraj otworzyl kolega a nie gral wiele lat i gra normalnie. Jednak nie ma reguły raz przejdzie raz nie.

Do góry Bottom