>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zamknięte fora bukmacherskie

Z 0

zaq12wsx16

Użytkownik
Witam, ostatnio zainteresowała mnie kwestia zamkniętych for bukmacherskich. Chciałbym dowiedzieć się, w jaki sposób można się tam dostać? Może są jakieś osoby co należą do jakiegoś i powiedzą coś na ten temat? Opowiedzą historię jak się dostały? Pozdrawiam i zapraszam do rozmowy.

frans 0

frans

Użytkownik
Witam, ostatnio zainteresowała mnie kwestia zamkniętych for bukmacherskich. Chciałbym dowiedzieć się, w jaki sposób można się tam dostać? Może są jakieś osoby co należą do jakiegoś i powiedzą coś na ten temat? Opowiedzą historię jak się dostały? Pozdrawiam i zapraszam do rozmowy.

O jakie fora ci chodzi?

I 1

icytower77

Użytkownik
Koledze chodzi o fora składajace sie z powiedzmy kilkudziesieciu osób, które we własnym forumowym,niedostępnym dla zwykłego uzytkownika,małym gronie typują i co tu dużo mówić uprzykrzają zycie bukom bo praktycznie regularnie zarabiają duże pieniądze na tym biznesie. Ci ludzie posiadają wiedze i umiejętności ktore pozwalają im robić to co robią. Jakaś garstka z tych ludzi pewnie pracuje też dla bukmacherow a grajac u konkurencji sobie dorabia:-D
W jaki sposób trafić na takie forum? Pisz konkretne analizy,miej naprawde wysoką skutecznośc i licza n szczęscie ze ktoś do Ciebie zagada w tej sprawie

A 0

antenelles

Użytkownik

znasz takie forum jakieś? jak tak to podasz linka na PW ???? ?

Z 0

zaq12wsx16

Użytkownik
Niestety nieznam linków do takich for, zresztą przecież one są zamknięte. Kumpel kiedyś należał do yg czy jakoś tak, ale go wywalili. Moim zdaniem trzeba się dużo udzielać ( podawać dużo infa typu: osłabienia w składzie itp.) na forach BA i PL i dostanie może admin takiego forum się do nas odezwie, co myślicie?

Do góry Bottom