>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zamknięcie konta u bukmachera

M 1,2K

mate1

Użytkownik
Witam. 4 lata temu zamknąłem konto u bukmachera ale myślałem, że kiedy będę chciał będę mógł je otworzyć na nowo.
Od razu uprzedze pytania, gram sobie dla zabawy, cały czas ale chciałbym wrócić do grania u tego bukmachera.
Zamykałem konto poprzez wiadomość mail. Czy istnieje jakaś możliwość żeby moje konto zostało odblokowane.
Może zabrzmi to głupio ale nie byłem świadomy, że konto po prostu będzie zamknięte na amen.

Czy jest ktoś w stanie pomóc mi w tej sprawie?

Otrzymane punkty reputacji: +597
M 1,2K

mate1

Użytkownik
Powiem tak ze swojej strony. Zamknął pod wpływem impulsu nieświadomy, że niby nigdy nie będę mógł już zagrać. Nigdy nie grałem za jakieś wielkie stawki i nigdy nie więcej niż mogłem więc nie chodzi tutaj o jakieś uzależnienie czy coś. Zamknąłem tak dwa konta na superbecie i forbet ale cały czas gram sts/fortuna. Od dłuższego czasu czytam o tych dwóch lepsze opinie, szczególnie o superbet i pisałem już o możliwość odblokowania, natomiast odpowiedź jest taka, że na moje życzenie zostało zamknięte. Rozumiem to ale w takim razie mogę powiedzieć, że na moje życzenie chcę je odblokować. Taka prawda, że klient to klient dlatego też tutaj pytam, szukam pomocy.

M 1,2K

mate1

Użytkownik
Nie fajnie. Bo by człowiek pograł gdzieś indziej gdzie niby jest lepiej. Chociaż czy aż tak lepiej to nawet nie wiem. Po prostu co sie czyta po internecie.

successful 3,3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
W Superbet nie odzyskasz konta niestety. Buk jest nieugięty pod tym względem i nie pozwoli sobie na wyjątkowe obejście swojego regulaminu. Co ciekawe, gdyby to zrobili, nie złamaliby prawa (czy też ustawy hazardowej). Ale bronią swoich własnych zapisów. I w sumie słusznie.

Do góry Bottom