K 0 kusiu Użytkownik Listopad 28, 2006 #1 A wiec tak .. mam bon do STarbet'a za 5 Euro, ale niestety nie moge go uzyc, bo juz w promocji uczestniczylem. Chetnie wymienie sie na bon do innego buka ????
A wiec tak .. mam bon do STarbet'a za 5 Euro, ale niestety nie moge go uzyc, bo juz w promocji uczestniczylem. Chetnie wymienie sie na bon do innego buka ????
W 2 wislak Forum VIP Listopad 28, 2006 #2 hmm przeciez kazdy moze sobie miec go za free :zoltakartka:
K 0 kusiu Użytkownik Listopad 28, 2006 #3 Juz nie .. zamkneli promocje ;> Wiem ze kazdy, ale ja mam drugi i wymienie sie za inny bon ;> Cos nie tak ??
Juz nie .. zamkneli promocje ;> Wiem ze kazdy, ale ja mam drugi i wymienie sie za inny bon ;> Cos nie tak ??
0 rookie91 Użytkownik Listopad 30, 2006 #4 Juz nie .. zamkneli promocje ;> Wiem ze kazdy, ale ja mam drugi i wymienie sie za inny bon ;> Cos nie tak ?? Kliknij aby rozwinąć... Jak zamkneli promocje to bon nie wazny :] ... przynajmniej tak było w bah i bwin :]
Juz nie .. zamkneli promocje ;> Wiem ze kazdy, ale ja mam drugi i wymienie sie za inny bon ;> Cos nie tak ?? Kliknij aby rozwinąć... Jak zamkneli promocje to bon nie wazny :] ... przynajmniej tak było w bah i bwin :]
K 0 kusiu Użytkownik Listopad 30, 2006 #5 Ale w poprzednich edycjach kiedy bony byly tez dostepne przez email byly jeszcze waznw przez jakis czas. Nie wiem jak teraz jest. EDIT Bon wklepalem na kolezanki konto i 5 Euro jest ???? Pozdrawiam .. mogliscie zrobic deal.
Ale w poprzednich edycjach kiedy bony byly tez dostepne przez email byly jeszcze waznw przez jakis czas. Nie wiem jak teraz jest. EDIT Bon wklepalem na kolezanki konto i 5 Euro jest ???? Pozdrawiam .. mogliscie zrobic deal.
70 bodi Użytkownik Grudzień 2, 2006 #6 Ale w poprzednich edycjach kiedy bony byly tez dostepne przez email byly jeszcze waznw przez jakis czas. Nie wiem jak teraz jest. EDIT Bon wklepalem na kolezanki konto i 5 Euro jest ???? Pozdrawiam .. mogliscie zrobic deal. Kliknij aby rozwinąć... Bony sa dalej wazne i bez problemu mozna je uzywac
Ale w poprzednich edycjach kiedy bony byly tez dostepne przez email byly jeszcze waznw przez jakis czas. Nie wiem jak teraz jest. EDIT Bon wklepalem na kolezanki konto i 5 Euro jest ???? Pozdrawiam .. mogliscie zrobic deal. Kliknij aby rozwinąć... Bony sa dalej wazne i bez problemu mozna je uzywac
K 0 kusiu Użytkownik Grudzień 2, 2006 #8 Mam jeszcze jeden bon. Jesli ktos jest zainteresowany, to wbijac na gadu ????
K 0 kusiu Użytkownik Grudzień 2, 2006 #10 Renifery mi go przywiozly ;> A skad moge miec ? Z promocji !
W 2 wislak Forum VIP Grudzień 2, 2006 #11 ale z jakiej... do starbeta bylo chyba z 3 wiec to akurat jest istotne... bo 2x z tej samej nie mozna :zoltakartka:
ale z jakiej... do starbeta bylo chyba z 3 wiec to akurat jest istotne... bo 2x z tej samej nie mozna :zoltakartka:
K 0 kusiu Użytkownik Grudzień 2, 2006 #12 Co Ty mi tu z kartką wyskakujesz ;> Promocje Starbetu byly 4 :/ /dynamo ostatnia .. W tym problem ze nie pamietam z ktorej ten moj jest
Co Ty mi tu z kartką wyskakujesz ;> Promocje Starbetu byly 4 :/ /dynamo ostatnia .. W tym problem ze nie pamietam z ktorej ten moj jest