>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Zaległy mecz Juventus - Parma

Status
Zamknięty.
narosdz 46

narosdz

Forum VIP
VS.

Juventus - FC Parma
Typ: 1 ✅
Kurs: 1.40 @ Bet-at-home
Analiza: Co tu dużo mówić, ja w tym meczu widze tylko jedynego zwycięzcę i jest nim niezaprzeczalnie drużyna z Turynu. Juventus od dwudziestu kolejek utrzymuje się na miejscu trzecim, jak widzimy nie mogą oni wskoczyć o to jedno oczko wyżej. Do drugiej Romy tracą aż 10 punktów więc jeśli nawet wygrają ten mecz, to i tak tracić będą te 7 punktów. Jeżeli chcą się liczyć jeszcze w walce o najwyższe trofeum to muszą zbierać punkty właśnie z takimi drużynami jak FC Parma. Goście nie zachwycają grą w ostatnim czasie czego odzwierciedleniem jest dopiero siedemnasta lokata, prawie że spadkowa. Z kolei patrząc na ostatnie mecze Juventusu, tudzież ostatnia wygrana z AC Milanem, czy też wygrana na wyjeździe z Interem, dają bardzo dużo do myślenia. Lookając w &quot;karty&quot; historii sytuacja nie ma się już jednak tak kolorowo. Osiem wygranych na terenie Juve, cztery remisy, jedna porażka. Czyżby Parma mogła wspiąć się na szczyty swoich możliwości i po raz kolejny uszczknąć Turynowi punktów? Na dzień dzisiejszy szczerze w to wątpię ???? Śmiem wątpić czy w ogóle uda im się trafić do siatki... chociaż życie mnie nauczyło, że z włoską piłką nie ma żartów, a takie rzeczy już nie raz się działy... szopki na każdym kroku można powiedzieć. W tym meczu przewiduję wynik 2:0, 2:1... choć w porywie może dojść do 3:0 ✅, ale to już mnie nie interere, bo w tym meczu stawiam 1 ????

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Ja na pewno w tym meczu nie postawie na Juve. Oczywiście, że jak spojrze na tabelke to zdecydowanym faworytem będzie Juventus, ale Parma ciągle walczy o utrzymanie. Jeśli sie dobrze orientuje w Serie A, to Parma zatrudniła niedawno Hectora Raula Cupera (naros popraw jeśli to jest błąd ???? ), a zespół zawsze dostaje wiatr w żagle kiedy następuje zmiana szkoleniowca. Po za tym Juve trzy ostatnie mecze mieli bardzo ciężkie, z Milanem, Palermo i Interem i taki np Alex Del Piero już powoli może &quot;wysiadać&quot;. W bramce stanie niejaki Emanuele Belardi, a teoretycznie siłą Parmy jest atak z Lucarellim na czele. Gdyby to nie była liga włoska to pewnie zagrałbym na Parme x2, ale mam uraz do Catenaccio, itp... dlatego odpuszczam.:jezora:

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Tak, zgadza się, Hector Raul Cuper jest aktualnie szkoleniowcem Parmy, ale to nie wydaje mi się, aby pomogło Parmie w wygranej z Juventusem. Nie wiem, może to ja liczę na zbyt dużo, ale według mnie mecz u siebie z Parmą to po tych trzech meczykach (z interem, palermo, milanem) jest nagrodą za świetne rezultaty... jeżeli nie będą zdobywać punktów z takimi klubami jak FC Parma, to z kim mają? :p
Czołówka ucieka, a kolejek do końca coraz mniej także uważam, że Juve zawojuje na boisku ????

simons 646

simons

Forum VIP
Juve powinno wygrac to spotkanie ostatnio Parma zaliczyla remis z Livorno 1-1 na wyjezdzie i remis z Lazio 2-2 o ile pamiec mnie nie myli, nie grali jakos wysmienicie. Za to Juve w meczu z Milanem ostatnio radzilo sobie ładnie. Jeszcze nie widze wiadomosci dotyczacych skladow, ale po tym meczu nei spodziewam sie sensacji.
A co do Lucarelliego to o ile sie nie myle w ostatnim meczy z Livorno gral bardzo cienko :p

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Typ : under2,5 Kurs : 1,75 bet-at-home

Co do tego spotkania to Juve w sumie juz nie walczy o nic wielkiego. Bo na wicemistrzostwo juz nie ma szans a o stracie trzeciej pozycji tez raczej nikt im nie zagrozi. Ostatnie mecze Juve rzeczywiscie rozgrywal kapitalnie zwlaszcza z Interem i Milanem. W dziisiejszym meczu w ich skladzie zabraknie Jorge Andrade, Cristiano Zanetti, Jonathan Zebina oraz Mohamed Sissoko.

Parma w meczach wyjazdowych nie spisuje sie najlepiej i jako jedna z trzech druzyn Serie A nie wygrala jeszcze meczu na obcym terenie. Juve na wlasnym terenie stracil zaledwie 9 bramek wiec sadze ze w tym meczu nie padnie za wiele bramek.
W zespole Cupera w meczu w Turynie zabraknie Ferdinanda Coly, Andrea Pisanu oraz pauzującego za kartki Massimo Paci.

Ostatnie zwyciestwo Parmu nad Juve mialo miejsce 23marca 2003r a mecz odbywal sie na boisku Parmy. Nie sadze aby w tym meczu padlo wiele bramek. Juve w bramce ma Buffona. Obydwa zespoly w tym sezonie srednio co drygi mecz notuja wyniki underowy. Bo na 32 mecze po 16 konczyli z underem i overem;)

Prawdopodobne sklady :

Juventus: Buffon – Molinaro, Chiellini, Legrottaglie, Grygera – Nedved, Nocerino, Camoranesi, Salihamidzic – Trezeguet, Del Piero

AC Parma: Bucci – Castellini, Falcone, Couto, Zenoni – Antonelli, Parravicini, Margia, Dossena – Corradi, Reginaldo

Ostatnie mecze H2H :

08/02-06 Serie A Juventus vs. Parma 1:1
15/05-05 Serie A Juventus vs. Parma 2:0
14/12-03 Serie A Juventus vs. Parma 4:0
28/09-02 Serie A Juventus vs. Parma 2:2
18/11-01 Serie A Juventus vs. Parma 3:1
10/12-00 Serie A Juventus vs. Parma 1:0
07/05-00 Serie A Juventus vs. Parma 1:0

lalo 36

lalo

Forum VIP
Juventus FC - Parma FC
Jest to dziś pojedynek wielkiego odbudowanego Juventusu który walczy o Ligę Mistrzów z broniącą się przed spadkiem Parmą. Stara Dama ostatnio gra dość dobrze jednak są tam także przeplatane słabe mecze taki jak np. przegrany mecz z Palermo 3:2, było to jednak na wyjeździe a u Siebie Juventus radzi sobie znakomicie bo prawie wszystko wygrywają. Parma dość często teraz remisuję a ostatnie zwycięstwo odniosła nad Palermo cztery kolejki temu. Jednak to było u siebie a na wyjazdach spisują się strasznie słabo. Czyli jak widzimy spotykają się dwie ekipy która jedna z Nich dobrze radzi sobie u siebie a druga słabo na wyjazdach , mam nadzieję że dziś będzie podobnie i Juve wygra to spotkanie :spokodfhgfh:
pozdROWienia ????

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
Spotkanie Juventusu Turyn z AC Parmą, które zostało przełożone z powodu śmierci kibica Gialloblu z 30 marca na 16 kwietnia. Juve pewnie zmierza po miejsce dające prawo startu w kwalifikacjach Ligi Mistrzów i solidna gra powinna im pozwolić na zakończenie rozgrywek na trzecią pozycję w tabeli. Parma natomiast ma zaledwie punkt więcej, niż znajdująca się w spadku Reggina oraz Empoli, więc walcza o utrzymanie, ale o punkty im będzie dzisiaj ciężko bo na wyjazdach sposują się bardzo słabo 0-7-9. W pierwszej rundzie na stadionie imienia Enzo Tardiniego padł remis 2:2. Obie drużyny przystąpią do meczu w mocno osłabionych składach. Claudio Ranieri nie będzie mógł skorzystać z usług: Jonathana Zebiny, Mohameda Sissoko, Cristiano Zanettiego, Jorge’a Andrade oraz Vincenzo Iaquinty. Hector Raul Cuper z kolei na pewno nie deleguje do gry: Coly’ego, Paci, Pisanu, Budana oraz Cristiano Lucarelliego. Faworytem meczu będą Bianconeri, którzy zdecydowanie lepiej spisują się w tym sezonie.

sarajevo 0

sarajevo

Użytkownik
Juventus - Parma

Lepszego typu do tego spotkania niż Parma + 1.5 po kursie 1.46 chyba już być nie może. Nie wierzę, że Juve może wygrać dwiema bramkami. Parma wciąż walczy o utrzymanie się w Serie A i na pewno nie podda się do ostatniej kolejki. Mimo iż obecnie Crociati nie są na spadkowej pozycji, to właśnie od tak nisko premiowanego miejsca chroni ich tylko jeden punkt. Jest to bardzo niewiele, dlatego też dziś na stadionie Delle Alpi powalczą o choćby jeden punkt. Spadkowe drużyny grają ostatnio w miarę dobrze i wciąż zdobywają punkty. Tak też musi być i dziś ! Jestem przekonany, że Parma nie przegra dwiema bramkami. Na samym początku, gdy zobaczyłem to spotkanie w ofercie od razu pomyślałem o zagraniu X2. Niestety nie jestem ryzykantem, dlatego też bardziej asekuracyjny typ na Parmę + 1.5 gola po kursie 1.46 jest bardzo pewny i jak najbardziej zachęcam do zagrania. bukmacher bet365 ostatnio zadziwia mnie ofertą i wysokimi kurami ! Jest to mój ulubiony buk, który cały czas pracuje na swą markę.

Parma + 1.5 gola
1.46
Bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom