>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zaległe Spotkania 11-12.04.2016

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

Zapożyczone z Otobet
Zapraszam do podawania swoich propozycji.

Nottingham - Brighton

Zespół z miasta Robin Hooda rozegra dzisiaj swoje zaległe spotkanie nie wygrali spotkanie od pięciu kolejek w dodatku zajmują fatalne dwudzieste miejsce i nadal nie wiadomo czy pozostaną w lidze niestety z taką grą jak ostatnio mogą mieć problem. Dzisiaj zagrają bez Lichaja natomiast na ławkę wróci prawdopodobnie Assombalonga jednak forma tego gracza jest daleko od tej sprzed kontuzji. Macheda miał być zbawcą w ataku natomiast jego forma jest daleko od optymalnej. Dzisiaj przyjeżdża mocny zespół Brighton który będzie chciał zwyciężyć kolejne spotkanie ligowe są niepokonani od ośmiu spotkań złapali formę dzięki której zajmują trzecie miejsce tracą 4pkt. do drugiego Boro i pięć punktów do lidera z Burnley. Dzisiaj w ich szeregach nie zobaczymy Baldocka jednak to może okazać się sporym plusem ponieważ gracz ten zupełnie nie pasuje mi do koncepcji Hughtona oprócz wspomnianego gracza nie zobaczymy dzisiaj jeszcze Zamory akurat tego gracza szkoda bo Boby daje dobrą grę kombinacyjną dzięki której można rozmontować nie jedną defensywę. Dzisiaj zdecydowanie więcej szans daje Brighton którego kolektyw jest fantastyczny.
Zwycięstwo Brighton @@ 2.05 Otobet ✅ ✅ ✅

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Boro - Reading
Dzisiaj podopieczni Karanki będą mieli doskonała okazję wrócić na fotel lidera na pięć kolejek przed końcem sezonu, dodatkowo mogą mieć 2pkt. przewagi nad Burnley. Jest jednak warunek zwycięstwa dzisiaj z Reading, piłkarze McDermotta lokują się na czternastym miejscu i sezon praktycznie się dla nich skończył ponieważ na miejsca barażowe nie mają szans a spadek im nie grozi. Dzisiaj dodatkowo zagrają bez Kanu i Tschiboli. Middlesbrough dzisiaj pełnym składem od początku sezonu kontuzjowani pozostają Woodgate oraz Abella. Moim zdaniem piłkarze Karanki poczynili ogromnym krok w ostatnich tygodniach w kierunku awansu cztery zwycięstwa z rzędu w dodatku z Hull, QPR, Huddersfield czy Prestonem nie są przypadkiem a raczej dobrym doborem taktyki przez Karankę który w pewnym momencie robił to fatalnie. Liczę że Rhodes da o sobie jeszcze znac bo na razie jego bilans strzelecki nie jest godny tego piłkarza. Ciężar gry zapewne znów od początku wezmą na siebie Downing i Ramirez którzy potrafią poukładać zespół zaraz na początku spotkania.
Zwycięstwo Boro @@ 1.60 Otobet ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
O 1,3K

osiek

Użytkownik
Middlesbrough - Reading 2-1
Typ: Przydział bramek 2-3 1,90 Fortuna ✅

Zgadzam się z Dobermanem, nie mam nic do dodania.
Zastanawiałem się nad tym czy pograć Boro lb 1,5 czy lb 2,5 w meczu.
Ostatecznie zdecydowałem się zagrać przedział bramkowy.
Myślę że wyniki 2-1 lub 2-0 są całkiem prawdopodobne.

Otrzymane punkty reputacji: +27
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom