T 0 tt_0 Użytkownik Listopad 8, 2009 #1 z mojego izzykonta chce kupic kupon ukash,ile trwa przelew?Czy wszystko jest odrazu zaksiegowane?
40 kha1 Użytkownik Listopad 9, 2009 #4 Kiedy kupisz sobie prepaid jak ukash czy psc i potem nim wpłacasz do buka to kase masz w kilka sekund.
Kiedy kupisz sobie prepaid jak ukash czy psc i potem nim wpłacasz do buka to kase masz w kilka sekund.
T 0 tt_0 Użytkownik Listopad 9, 2009 #5 Nie takie bylo pytanie. Chodzi mi o to w jakim czasie dostane swoj kupon UKASH kupujac go przelewem bankowym mbanku, czy odrazu po wplacie czy musze czekac?
Nie takie bylo pytanie. Chodzi mi o to w jakim czasie dostane swoj kupon UKASH kupujac go przelewem bankowym mbanku, czy odrazu po wplacie czy musze czekac?
40 kha1 Użytkownik Listopad 9, 2009 #6 To naucz się składać sensownie pytania... Jeśli w ukash jest tak samo jak w PaySafe Card to będziesz mieć to natychmiast.
To naucz się składać sensownie pytania... Jeśli w ukash jest tak samo jak w PaySafe Card to będziesz mieć to natychmiast.