>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zaklady za 1000 funtow - DODATNI BILANS GWARANTOWANY

ulotki223 70,2K

ulotki223

Użytkownik
Islanders przegra
Islanders przegra minimum dwoma
Islanders przegra minimum rzema

Rano wkleje kursy, jestem napity i zimo jest ogolnie, nie mam glowuy do zakladow dzis

Odwiedzili ich smutni panowie

-300

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +512
ulotki223 70,2K

ulotki223

Użytkownik
Wczorj minusowo, ale Burton wstydu nie przyniosło. Luton niewiele brakowalo, zeby dowiezli, mialem gruby dzien na ulotkach.
Uprzedzalem, ze atakujemy wysokie kursy i moze pojawic sie 10 przegranych z rzedu, normalka u mnie

Dzis bedzie pozytywny bilans dnia. Juz to wiem

Napewno zagramy UNAM Pumas z Meksyku po tym jak zostali okradzeni. Przespalem ustawke z NHL Carolina z Los Angeles miala przegrac, odbilbym sbie wyspiarzy z nawiazka ale trudno

Wystarczy robic swoje, zobaczycie za 2-3 miesiace w jakim miejscu jestesmy, nie orzejmujcie sie. Jak cos ciekawego zobacze, to wkleje

PS Wlasnie przejrzalem stare podsluchy i okazalo sie, ze Nicea zostala zmuszona do przegrywania w fazie ligowej Ligi Europy.

Dlaczego?

Klub jest wlasnooscia tego dziadoszczura z Manchesteru United Jima Ratcliffa a niby dwie druzyny bedace wlasnoscia tej samej osoby nie moga grac w rozgrywkach europejskich.

I co?

Manchester byl przeznaczony do awansu, Nicea byla zmuszona sie wypisac

Kolonializm w czystej postaci

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +679
ulotki223 70,2K

ulotki223

Użytkownik
Atletico San Luis - UNAM Pumas dwojka 2,6 Betway 100j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +513
ulotki223 70,2K

ulotki223

Użytkownik
Ustawka meksykanska oczywiscie weszla.

Nawiazalem wspolprace z kartelem z Sinaloa tak wiec mozna spodziewac sie wiecej typow z Meksyku. Oplacala sie sobotnia popijawa.

Czasem dobrze jest miec na oku tylko jeden mecz, dobrze przeanalizowac, dla upewnienia sie oplacic sedziow i jazda.

Dzis beda 2 typy z Anglii i oba powinny wejsc.

Ja juz nic nie musze robic przez najblizsze kilka tygodni za te wygrana, ale nir popsdajmy w samouwielbienie

New York Islander tez przegrali i to trzema golami. W koncu dotarlo ze im wczesniej przegraja tym lepiej dla ich piszczeli

Otrzymane punkty reputacji: +514
ulotki223 70,2K

ulotki223

Użytkownik
SA dwa zamowienia na gole w Anglii
Chelsea - West ham powyzej 3,5
Middlesbrough - Sunderland powyzej 2,5

Oba single po 100j Betfred

ulotki223 70,2K

ulotki223

Użytkownik
Portland - Phoenix NBA na zywo

61-65

Phoenix 1,4 bet365

Phoenix wygra ten mecz
Smieszny kurs ale za darmo

ulotki223 70,2K

ulotki223

Użytkownik
Witam po miesiecznej przerwie.

Ktos mnie wykopal, nie wiadomo za co, ze napisalem historie w swoim temacie emulujac wzor czyli wawo, nie uwlaczajac nikom, nie smiecac na forum nie wiem o coco chodzi, ale niewazne - piwo dla tego pana!

Z konkretow:

1. Zalatwiam awans Coventry - tym razem sie uda! Ich wyniki to nie przypadek, jak bede mial czas, napisze co za tym stoi

Skończ te swoje brednie i nie rób tu pudelka, bo widzę, ze miesiąc przerwy to jednak za mało //Waldi1979

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +687
ulotki223 70,2K

ulotki223

Użytkownik
Wracamy do sportu i obstawiania, pozwolilem sobie wyskrobacjeden post podsumowujacy produktywna nieobecnosc

Zaraz zobacze co u mojego przyjaciela wawo. Ktos wie w ktorym zakladzie go trzymaja? Wracam z banicji, nie jestem w temacie

Podsumowujac ostatni miesiac:

- świetna gra Coventry City FC. To w tej chwili jeden z najlepszych zespolow na swiecie - ok przyznaje chodzi o wyniki bo obrona tragiczna

- wyrwałem gwiazdę muzyki pop światowego kalibru

Banicja pomogla mi skupic sie na rzeczach waznych i soiagac w nich niebywałe sukcesy.

Dziekuje panie moderatorze, gdzie moge wyslac kratke piwa?

Ps. Dzis Bede ustawial mec PSG z liverpoolem. Dobrze by bylo okrasic powrot na forum zwyciestwem.
Tu nie bedzie remisu. A kto wygra?

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +629
ulotki223 70,2K

ulotki223

Użytkownik
Czesc wszystkim.

Jako ze nawiazalem kontakty z podziemiem kolumbijskim postanowilem podzielic sie typami 'szemaranymi' i z podtekstemWiecej na temat kontaktow z przedstawicielami podziemia poludniowoamerykanskiego wkrotce, za chwile pierwszy typ.

Typy grane glownie w nocy

Wszystko po 100 jednostek

1. Daniel Altmeier - Tristan Schoolkate, Schoolkate 2,38 bet365

ATP Los |Cobos 1/8 finału

Należy pamiętać, że Daniel Altmeier jest specjalistą od kortów ziemnych, przynajmniej w ostatnim czasie, a wszystkie jego wyniki pochodzą z French Open (4. runda) i Turynu.

ten gość wygrał wczoraj ze specjalistą od kortów twardych, będąc faworytem i wspieranym masowo, więc w takiej sytuacji zwykle gracz przegrywa z rzędem krzeseł. Bukmacherzy sporo stracili na jego meczu z Krugerem i być może odwiedzą go smutni panowie i delikatnie zasugerują, żeby dzisiaj wyrzucił mecz do kosza

On i tak jest za daleko w turnieju, turniej jest bez znaczenia, więc idealny czas na wyrzucenie meczu. Holenderscy gracze zawsze są zarozumiali i walczą

Drugi typ juz niebawem

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +585
ulotki223 70,2K

ulotki223

Użytkownik
2. San Diego FC - Toronto FC, Toronto FC 7,7 Unibet

MLS - San Diego liderem konferencji, Toronto beznadziejne, najprawdopodobniej nie zakwalifikują się do play offów

Dziwne ostatnie dwa mecze w wykonaniu San Diego FC. Czy zbliżają się do końca sezonu zasadniczego? Nie do końca, zostało około dziesięciu spotkań, mają 8 punktów przewagi nad trzecią drużyną, ale w USA w play offach chodzi tak naprawdę o jeden mecz (decydujący)

Nie chodzi o bycie najlepszym w sezonie zasadniczym, w przeciwieństwie do tego skorumpowanego klauna z FIFA, który twierdził, że zaprosił swojego ukochanego Messiego na klubowe mistrzostwa świata.

San Diego w ostatnim meczu u siebie prowadzili 3-2 do 87. minuty, po czym stracili dwa gole i przegrali 3-4. Zgodnie z oczekiwaniami w następnym meczu pokonali na wyjeździe drużynę Avengers, teraz kolejny mecz u siebie i czas na ponowne zabrudzenie spodni

Ostatni mecz nie ma najlepszych wspomnień, ponieważ jakiś małpi mózg (zgaduje nie biały piłkarz, ale nie chce mi sie sprawdzac, na bank czarne geny) postanowił dostać czerwoną kartkę w 10 minucie w meczu z Los Angeles FCi przegrali 0-3, teraz czas zemścić się na MLS.

San Diego - Toronto 0-2

Ostatnia edycja:
ulotki223 70,2K

ulotki223

Użytkownik
Powyzsze oba typy trafione ;)
Trzeci tez bedzie trafiony
.3. Borges - Misolic, Borges 1,67 bet365

Krotka analiza Bo zaraz zaczynaja
Borges jest dobry, Misolic to leszcz, mecz nie jest kupiony wiec wygra lepszy

Kurs 1,67

Ostatnia edycja:
ulotki223 70,2K

ulotki223

Użytkownik
Alez mnie jugol zaskoczył

Hacken - Trnava

4. Powyzej 2,5 gola 1.65
5. Trnava 7 Unibet
6. łamak 2/1 32 betfair

Bardzo dziwny i podejrzany mecz.
Pierwszy mecz Hacken ogromnym faworytem, są gówniani w swojej lidze i to raczej Europa ich ciągnęła, niż chcieli grać

Hacken ogromnym faworytem (wygląda na to, że ktoś mocno wspierał) i wygrał 1-0

Nie ma mowy, żeby drużyny słowackie były słabsze od szwedzkich, zwłaszcza tak gównianych jak Szwedzi.

Teraz kursy na over jak ktoś mocno zainwestował w over, ale idę na duże kursy.

Może Trnava dostała rozkaz przegrania pierwszego meczu i dzisiaj uwolnili swój potencjał? Może po prostu byli z obozu z samolotu w pierwszym meczu, teraz się uspokoili?

Nawet jeśli Szwedzi przegrają, to i tak mogą awansować.

Zdecydowanie ciekawy mecz z wieloma bramkami

Kursy pozniej!!!

Ostatnia edycja:
ulotki223 70,2K

ulotki223

Użytkownik
W miare pewny typ na europejskie puchary dla tych ktorzy graja ostroznie

7. Europa Conference Klaksvik - SJK Klaksvik 1,69 Betfair

Ostatnia edycja:
ulotki223 70,2K

ulotki223

Użytkownik
Masz już jakieś typy na jutro ?

8. Universidad de Chile - Club Guarani Club Guarani remis nie ma zakladu 6,5 William Hill

Pierwszy mecz 1/8 Sudamericana

Universidad de Chile to TOP 3 klub wszech czasów w Chile, zainteresowany Libertadores, „spadli” z fazy grupowej na 3. miejscu Libertadores. Nie obchodzi ich ten puchar, byli o cal od kwalifikacji do 1/8 Libertadores, ale przegrali ostatni mecz z Botafogo, które ich przeskoczyło

Wygląda na to, że mają wielu rywali w Chile, aby być klubem top 3 i mają trudny mecz wyjazdowy za 3 dni w lidze. Są 8-0-0 u siebie w lidze, grają znacznie gorzej na wyjeździe i to byłby klucz do zakwalifikowania się do następnego sezonu Libertadores. Mam nadzieję, że zrobią dziś jakąś rotację, jeśli napiszę tuż przed meczem z zaktualizowanym składem, może to być zbyt wcześnie przed meczem

Guarani to klub Sudamericana, który jest dla nich chlebem powszednim i bardziej zależy im na tym pucharze.

Uni de Chile - Guarani 0-1 4-0 FT

9. Fluminense - Cruzeiro Cruzeiro 3.55 Unibet

Fluminense to drużyna prawników, nigdy nie spadają, zawsze dostają pomocną dłoń, ogólnie jest to klub mafijny, ale ostatnio radzą sobie dobrze sportowo, zakwalifikowali się do Libertadores, klubowych mistrzostw świata (organizowanych przez inną mafię).

Uważam, że Fluminense nie ma realnych szans na Libertadores w lidze, mimo że 7 drużyn może tam zająć miejsce, Cruzeiro będzie walczyć o tytuł, Fluminense jest w Copa Sudamericana i jeśli pokonają Bahię za kilka tygodni, mogą zajść tam daleko

Cruzeiro będzie walczyć o tytuł i są dużo bardziej wypoczęci, Flu grało w CWC, może mieli dobry wynik, ale jak przyjechała poważna europejska drużyna, to było po meczu.

Dajmy szansę Cruzeiro

Fluminense - Cruzeiro 1-4 (0-2 FT)

Ostatnia edycja:
ulotki223 70,2K

ulotki223

Użytkownik
10. Johannus Monday - Daniel Merida Aquilar, Aquilar 1,84 Unibet

Challenger Pozoblanco, Hiszpania, 1/4 finalu

Powierzchnia wbrew pozorom hard co zmniejsza kursy na Brytola. Ale to leszcz. Znam go i raczej przegra;) To moze byc dlugi mecz, łamak, ale przegra moj znajomy.

Na cztery mecze jakie rozegral 3 tajbreki, nie umie lamac

Obaj zawodnicy mlokosy i dragale, Brytyjczyk 1,98 cm, ale nic mu to nie dalo na Wimbledonie, nawet nie pierdnał z Tommym Paulem, dostal dzika karte jak zlote dziecko brytyjskie, przegral z zawodnikiem, ktory spieszyl sie na swoj slub.

Hiszpan jednak przylozy sie u siebie, rozwalil jednego faworyta , na 5 rozegranych setow na tym turnieju mial tylko jeden tajbrek (ktiory przegral), tak to lamal bez problemu zawodnikow, rozwalil juz jednego faworyta, innego zawodnika zlamal podwojnie i wygral sety 6-1 6-1.

Hiszpan powinien sie postarac a my z Johannusem powinnismy liczyc kase wieczorem

Monday - Merida Aquilar 1-2 (7-6) 4-6 3-6

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom