>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zaklady live a normalne

mateusz7 0

mateusz7

Użytkownik
W zakladach normalnych nigdy nie mozna obstawiac zakladow na ten sam mecz nawet iz te zaklady sie wykluczaja (tzn. stawiam ze Legia wygra a pozniej stawiam np. na wynik) chodzi mi oczywiscie o zaklad kombinacyny. W live zdziwilo mnnie to ze wyprobowalem 3 zaklady
1. Legia nie strzeli gola juz w tym spotkaniu
2. Spotkanie zakonczy sie ponizej 5.5 gola
3. Kto stzreli nastepna bramke - X
i o dziwo dalo sie zagrac zaklad kombinacyjny dlaczego tak jest ?
pozniej wyprobowalem tego samego z tym ze
1. Legia awansuje
2. (to bylo cos pod 80. minute) legia strzeli jescze gola
3. Spotkanie zakonczy sie wynikiem powyzej 5,5 gola
i przy 2 zlotych do wygrania wyszla mi straszliwa suma a wystarczylo ze Legia strzeli w tych 10. minutach gla a przeciez to bylo calkiem mozliwe ( Legia wygrala 4;1) wiec i 5 gol mogl wpasc
nie wyprobowalem tego bo nie mam kas na koncie ale powiedzcie mi dlaczego tak jest ?

G 46

ghs

Użytkownik
W którym buku to próbowałeś? Zagranie takich zakładów nie jest możliwe, najprawdopodobniej u Twojego bukmachera informacja o błędzie pojawia się dopiero w momencie, kiedy próbujesz postawić zakład.

picia 13

picia

Użytkownik
w Bah mozesz zobaczyc ale tam jest saby live i daja tylko na jakies wielie mecze
1. Jeśli grała Legia z Homelem to znaczy, że nie tylko wielkie mecze :p
2. Fakt, pokazało Ci ile mogłeś mieć do wygrania, ale w trakcie puszczania podałoby informacje, że typ nie może być zawarty ze względu na to samo spotkanie.
Inaczej mówiąc - nie ma tak łatwo :spokodfhgfh:

mateusz7 0

mateusz7

Użytkownik
thx za odpowiedz

oczywiscie tak przypuszczalem lecz przy normalny zakladzie wogole nie wyswietla sie ta opcja zaklad kombinacyjny stad moje watpliwosci

Do góry Bottom