>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zaklady kombinacyjne + bonus za pierwszy zaklad

H 0

harry89

Użytkownik
Witam.
Mam dwa pytania.
Po pierwsze, czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć krok po kroku, jak małemu dziecku, w jaki sposób mogę zawrzec zakład kombinacyjny na expekt.com? Dotychczas grałem na bet-at-home i tam wystarczyło zaznaczyć w menu, że chcę zrobić z kilku zaznaczonych typów zakład kombinacyjny i zatwierdzić. Natomiast w expekcie wybieram, powiedzmy, 3 typy i mogę albo wybrać grę systemami, albo wpisać stawkę na 1 kupon (a więc oznacza to potraktowanie każdego z typu osobno). Co prawda pod typami widnieje liczba będąca iloczynem typów, ale dla mnie nic z tego nie wynika.

Drugie pytanie dotyczy bonusu za pierwszy zakład. Według tego, czego się doczytałem po angielsku, należy wpłacić co najmniej 10 euro (zrobione), potem postawić kupon z kursem minimum 1,5 (postawiłem 20 złotych na Algierę, że wygra z Libią, kurs 1,7 - mecz mi wszedł) po czym mam wysłać maila na adres [email protected] z numerem konta i &quot;bet amount&quot;. Moje pytanie dotyczy tego, czym jest owe &quot;bet amount&quot;.

Byłbym wdzięczny za mądre odpowiedzi ;-)
Pozdrawiam.

H 0

harry89

Użytkownik
Dziwna sprawa, ale chyba jednak sam doszedlem do odpowiedzi na moje pierwsze pytanie. Po prostu zmylił mnie napis &quot;stawka na zakład&quot; i szukałem wszędzie zakładki &quot;zakład kombinacyjny&quot; zamiast po prostu kliknąć &quot;dalej&quot; i zobaczyć, że kursy się przemnożyły ;)

Niemniej, wciąż aktualne pozostaje drugie pytanie dot. premii ????

yarpen 0

yarpen

Użytkownik
z tego co mi wiadomo z polskiej wersji tej promocji, to bet amount to kwota Twojego pierwszego zakladu, ktory postawiles (w Twoim wypadku 20 zl). tak w ogole to czemu nie poczytasz polskiego regulaminu? ;)

H 0

harry89

Użytkownik
No właśnie tu jest problem. Kiedy wchodzę na expekt.com, to wchodzi mi wersja angielska strony. Kiedy natomiast wpisuję expekt.pl, to pojawia się ta mapka Europy i po kliknięciu na Polskę, ładuje się albo strona angielska, albo polska, ale częściej angielska. Nawet jeśli w samym linku zamienię końcówkę &quot;eng&quot; na &quot;pol&quot;, to pozostaje język angielski :/ Nie wiem, może to coś z moim netem, w każdym razie jakoś sobie radzę, problem jest tylko z tą jedną kwestią ????

yarpen 0

yarpen

Użytkownik
sprobuj wyczyscic ciasteczka w przegladarce, a swoja droga poszukaj na forum, bo ktos tez juz mial taki problem ????

Do góry Bottom