>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zaklady Bukmacherskie Co Najlepsze ?

Z 0

zkh123

Użytkownik
Witam chcial bym sie dowiedziec jaki z internetowych bukmacherow morzecie polecic poniewasz chce sobie zalozyc jutro konto i nie wiem na ktory mam sie zdecydowac z gory THX

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
ja tez hcialbym spytac sie tylko mam troche wiecej wymagań, chce w takim grac w ktorym mi najbardziej oplaci sie zwlaszcza obstawiac pilke nozna itd. nieznam sie na tych bukmakerach inetrnetowych czytalem troche to patrze ze prawie kazdy oferuje dobry bonus ale do konaca niewiem na czym polega ten bonus warunki tego bonusu itd. bo ja chcem grac za male stawki na poczatek 2zl i tez da sie z bonusa skorzystac w taki sposob? i w jakim buku najbardziej sie oplaca i zeby jakies podatki z konta nie sciagali tylko tyle ile obstawiam np 2zl??

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Warunki bonusu są konkretne dla konkretnego buka. Bonusy są z reguły od pierwszego depozytu. Więc możesz wpłacić 100 PLN, dostaniesz bonus i później możesz grać za stawki jakimi chcesz. Nawet po 2 pln bez żadnego podatku. Żaden buk ( nie mówię tutaj o giełdzie zakładów) nie pobiera żadnego podatku.
Jeśli chcesz grać piłkę nożną to polecam expekt. Mają dobre kursy na piłkę. Oferta nie najgorsza. Buk strasznie łatwy w obsłudze. No i dają bonus- poczytaj na forum odpowiedni dział dotyczący tego buka i promocji.
Także nie głupim pomysłem jest bet365. Bardzo uniwersalny buk. Można wiele dyscyplin tam grać. W tym i na piłkę mają dobrą ofertę. Bonus także ;)

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
po interesuje sie tym bet365 bo mi bardziej chodzi o rozne dyscypliny moze czasem kosza albo hokeya tez a niechce mi sie rejestrowac na dwuch bukow, aha jesli chodzi o bonusy to ja nie bede wysokich kwot wstawac na swoje konto bede zaklady po 2 zl robic to moze do 10zl wrzuce na konto bo ja narazie nigdzie nie pracuje a na koncie w banku mam troche kasy to wole nie stracic wiele to w takim razie niewiem czy z bonusow zkorzystam za np 10zl na pierwszy tydzien ;p

Do góry Bottom