>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Zakladanie konta

H 0

hannspree

Użytkownik
Witam,mam pewne pytanie. Do 18 lat brakuje mi pare mies i chcialbym grac u bukmachera(bet-at-home). Jak myslicie. Czy
1) zalozyc konto na siebie jedynie ze zmieniona data i operowac malymi kwotami, wypłacając po max 100-200 zł, aby nie poprosili mnie skan dokumentu
2) zalozyc konto na rodzica bez jego wiedzy i najwyzej potem przeslac skan jego dokumentu. Chyba nie powinien miec jakis nieprzyjemnosci z tego powodu.
Zamierzam wplacac i wyplacac pieniadze na konto &quot;junior&quot; w bzwbk ewentulanie karta(jak lepiej?). W przypadku 1. raczej nie byloby z tym problemow,bo dane takie same a daty urodzenia nie da sie sprawdzic poprzez sam nr konta. W przypadku 2 bedzie zmienione tylko imie,ale w razie weryfikacji nie bedzie problemu.
+ to prawda ,ze bah rozsyla na adres ktory podam jakies ulotki itp?

czerniak 19

czerniak

Użytkownik
Operowanie małymi kwotami nic nie daje. bo i tak mogą poprosić o skan dowodu. Nieprzyjemności mogą się pojawić zawsze, kiedy coś jest &quot;nie halo&quot; z naszym kontem. Nie wiem po co w ogóle idea zakładania fałszywego konta, które później będzie się ciągnęło za nami, prze cały okres naszej gry.
Też czułem pokusę założenia konta przed 18, ale wytrzymałem i teraz mam spokój, o nic się nie muszę martwić i Tobie też to radzę. Wytrzymałeś tyle, to wytrzymasz też te kilka miesięcy.
EDIT: Na pewno Bet365 wysyła listy. Nie pamiętam już jak to było z Bet-at-home.
POZDRAWIAM

Do góry Bottom