45 anonimowy Użytkownik Październik 22, 2010 #1 Witam . Mam problem .. w Betcliku jestem nowy i wplacilem dzis 100zl i chce zagrac wielokrotny zaklad i pisze mi takie cos Zakłady wielokrotne są niedostępne, jeśli nie dokonałeś wpłaty na konto. co mam zrobic ?
Witam . Mam problem .. w Betcliku jestem nowy i wplacilem dzis 100zl i chce zagrac wielokrotny zaklad i pisze mi takie cos Zakłady wielokrotne są niedostępne, jeśli nie dokonałeś wpłaty na konto. co mam zrobic ?
2,5K konrad140 Forum VIP Październik 23, 2010 #2 Nie gram na Betclicku ale z tego co wiem mają tam Livechat napisz i się dowiedz co jest nie tak i po kłopocie.
Nie gram na Betclicku ale z tego co wiem mają tam Livechat napisz i się dowiedz co jest nie tak i po kłopocie.
K 1,2K kukla Forum VIP Październik 23, 2010 #3 Żeby ułatwić poszukiwania, bo sporo osób ma problemy ze znalezieniem tego na BC Klikamy CENTRUM POMOCY BETCLIC a następnie na dole: "Czat" Powodzenia i napisz o co chodziło - może się przydać innym użytkownikom.
Żeby ułatwić poszukiwania, bo sporo osób ma problemy ze znalezieniem tego na BC Klikamy CENTRUM POMOCY BETCLIC a następnie na dole: "Czat" Powodzenia i napisz o co chodziło - może się przydać innym użytkownikom.
45 anonimowy Użytkownik Październik 23, 2010 #4 Okej znalazlem i napisalem . Wiec bylo trzeba sie wylogowac i zalogowac .. ????