>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zaklad wielokrotny.

G 0

gluteq.

Użytkownik
A wiec jest początkującym i nie wiem czy dobrze zrobiłem. Chciałem dać mecz Chelsea z podpórką ale zrobiłem to w ten sposób. Czy jeśli Chelsea wygra lub zremisuje to coś wygram ? Zrobiłem tez podobnie w innych spotkaniach :/

L 0

lfan

Użytkownik
Nic nie wygrasz, bo kupon już na starcie jest spalony, bo wybrałeś że będzie i remis i zwycięstwo w tych meczach (dziwie się że system przyjął takie typy w ogóle)

Instrukcja jak grać mecze z podpórką:

1.

2.

porky 104

porky

Użytkownik
Dlatego nie masz szansy na wygraną..
Szanse na wejście by były gdybyś chociaż zagrał kupon systemowy, a nie kombinacyjny...

Polak mądry po szkodzie. ;)

qbasiek 2

qbasiek

Użytkownik
Aby umieścić zakład wielokrotny, wybierasz do jednego wydarzenia kilka typów np. Typ 1 i Typ X. Gdy wybrałeś więcej niż jeden typ z tego samego zdarzenia, możesz tylko wytypować zakład jako zakład wielokrotny.

Zakładamy, że wybrałeś w meczu Stuttgart – Bayern Typ 1 i Typ X, w HSV – Dortmund Typ 1 oraz Milan – Roma Typ 2, wtedy wydarzenie Stuttgart – Bayern ukazuje się dwukrotnie, ponieważ typowałeś na Typ 1 i Typ X.

Oznacza to, że w tym przypadku grałeś dwa zakłady kombinacyjne z następującymi typami:

1. Kombinacja:
Stuttgart – Bayern Typ 1 (Kurs 3,85)
HSV – Dortmund Typ 1 (Kurs 2,20)
Milan – Roma Typ 2 (Kurs 4,30)
Łączny kurs = 3,85 x 2,20 x 4,30 = 36,42

2. Kombinacja:
Stuttgart – Bayern Typ X (Kurs 3,10)
HSV – Dortmund Typ 1 (Kurs 2,20)
Milan – Roma Typ 2 (Kurs 4,30)
Łączny kurs = 3,85 x 2,20 x 4,30 = 29,33

Tym rodzajem zakładu zmniejszasz ryzyko w zakładach kombinacyjnych, ponieważ zabezpieczasz się większą ilością typów do jednego zdarzenia.

Do góry Bottom