>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Zakłady

K 0

kubarozpruwacz

Użytkownik
Witam. Mam takie pytanie odnośnie zakładów lub systemów specjalnych. Czy ktoś gra w jakieś ciekawe systemy/zakłady w tym buku? Niestety sam nie mogę tego sprawdzic na stronie, bo mam problemy z zarejestrowaniem się (nie przychodzi mi mail z hasłem).

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Nie bardzo cię rozumiem, pytasz czy ktoś gra o tak o ?, czy chodzi ci o coś konkretnego

Załóż sobie @ na o2 albo gmailu i przyjdzie ci od razu hasełko.

K 0

kubarozpruwacz

Użytkownik
Mam na gmailu i właśnie mi nie przychodzi. Co do konkretu no to chodzi mi o coś jak np. w STS jest gra &quot;jedenastka&quot;, &quot;oczko&quot; itp. czyli takie specjalne gry.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Są różne systemy ale inne niż w STS. Zobacz w spamie, albo zakładaj nowego @ i na niego się rejestruj bo niema sensu czekać bo jak do tej pory nie przyszło to już nie przyjdzie.

K 0

kubarozpruwacz

Użytkownik
No niestety nic nie pomogło. 2 razy na gmailu i 1 konto na o2.pl i wszędzie to samo. 1 wiadomośc przychodzi, ale 2 już nie. A ktoś mógłby wkleic tutaj możliwe systemy?

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Skoro faktycznie masz takie problemy z rejestracją to mogę ci założyć konto, sprawdzałem i mogę to bez problemu zrobić, jeśli chcesz takie do zwykłego wglądu na efortuna to lipne dane mogę w klikać, login podasz mi na pw, a hasło sobie zmienisz :razz:

K 0

kubarozpruwacz

Użytkownik
Szczerze to też o czymś takim myślałem. Jakbyś mógł to daj login kubarozpruwacz. Piszę tutaj bo jeszcze nie mogę wysyłac wiadomości (10 postów trzeba miec), a nie mam za bardzo teraz czasu. Najwyżej hasło to daj mi na pw.

Wielkie dzięki, naprawdę

Do góry Bottom