>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Zakłady z soccervista + progresja

B 0

blahzay

Użytkownik
Mój system polega na sprawdzaniu przewidywalnych wyników ze strony soccervista.com. Obstawiam tak jak podają oni. Jak nie wejdzie mi jakiś mecz np. za 8 jednostek, czekam na następny który polecą grać za 8, ale ja gram go za 16. Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Pierwsze pare meczy:
Szachtior Soligorsk - Neman Grodno typ 1. Stawka 3,00 kurs 1,53 WESZŁO
Olmedo - Manta FC typ 1. Stawka 3,00 kurs 1,55 WESZŁO
C.A.I. - C.A. Union typ 2. Stawka 8,00 kurs 2,15 WESZŁO
Huracan - Velez Sarsfield typ 2. stawka 7,00 kurs 1,50 WESZŁO

Jestem do przodu 15,94.

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Mój system polega na sprawdzaniu przewidywalnych wyników ze strony soccervista.com. Obstawiam tak jak podają oni. Jak nie wejdzie mi jakiś mecz np. za 8 jednostek, czekam na następny który polecą grać za 8, ale ja gram go za 16. Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Pierwsze pare meczy:

Jestem do przodu 15,94.
czegos tu nierozumiem z tych typów co podałeś tylko jeden jest jako 8 podane dokladnie Velez a reszta nawet nie jest podana czy ja czegos nie rozumię?

B 0

blahzay

Użytkownik
8 to byl przyklad, zeby wytlumaczyc progresje... Zamiast 8 mogle podac 4 i by bylo ze jak jakis zaklad za 4 nie wejdzie to czekam na nastepny podany na stronie za 4 ale gram go za 8 itd itd.
Na powyższych kuponach stawki to odpowiednio 3, 3, 8 i 7...

ace 3

ace

Użytkownik
Pierwsze pare meczy:
Jestem do przodu 15,94.
w jaki sposób dobierasz stawkę i wybierasz mecz ?

S 1

szkot80

Użytkownik
Powiem szczerze że mecze które dziś wytypowałem w Stsie były całkiem podobne do tych na stronie i co lepsze sprawdziły się , myślę że od teraz za każdym razem będę tam zaglądał . Wiadomo zdarzają się im pomyłki ale na ogół nie jest źle ; )

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Z wczorajszych meczów soccervista miał następujaco skutecznosć:
18,5% trafień na dokładny wynik
55,5% trafień na rozstrzygnięcie (1,X,2)
70,4% trafień na over/under
Jeśli przypuszczać, że za dokładny wynik buk płacił średnio 8j, to mamy do czynienia z zyskiem netto na poziomie 130j za jeden dzień gry na podstawie soccervista.
Jeśli przypuszczać, że za over/under buk płacił średnio 1,7j, to mamy do czynienia z zyskiem netto na poziomie 53j za jeden dzień gry.
Trudno mi uśrednić wartość wygranych na rozstrzygniecie, bo nie spisałem sobie ile za poszczególny mecz płacił buk, ale sądzę że średnia wypada gdzieś w granicach 2,00 więc można tu było zarobić co najmniej 30j netto.
Osobiście uważam, że warto zastanowić się nad selekcją over/under z oferty soccervista, a moze sa bardziej dokładne strony z typami.
Po weekendzie podsumowanie ligi angielskiej.

S 1

szkot80

Użytkownik
Jakis czas temu prowadziłem ale to takie tam były kupony ze nie ma co się chwalić , poza tym wtedy jeszcze nie sugerowałem się soccervista. Uwierz mi jednak że przy dobrym doborze to nawet 3 mecze z tej strony mogą wejść na jednym kuponie a ako w okolicach 2.97 do mniej wiecej 3.5 .

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
szkot80, sugeruję Tobie prowadzić kilka kuponów tym temacie w oparciu o soccervista, może pomoże to komuś obstawiać, ja na razie nie miałem szczęscia z tym portalem... :p

Do góry Bottom