21 yaro8 Użytkownik Maj 17, 2011 #1 Wiecie może u jakiego internetowego buka znajdę zakłady długoterminowe na polską Ekstraklasę - konkretnie chcę obstawić spadek Polonii Bytom
Wiecie może u jakiego internetowego buka znajdę zakłady długoterminowe na polską Ekstraklasę - konkretnie chcę obstawić spadek Polonii Bytom
7 deloo Użytkownik Maj 17, 2011 #2 wiem ze bah ma duzo zakladow dlugoterminowych, ale na spadek jakiejs druzyny teraz juz nie znajdziesz, jesli nawet to kurs by byl zenujaco niski, pewnie w graniach 1,10 z racji tego ze bytom ma trudny kalendarz do konca.
wiem ze bah ma duzo zakladow dlugoterminowych, ale na spadek jakiejs druzyny teraz juz nie znajdziesz, jesli nawet to kurs by byl zenujaco niski, pewnie w graniach 1,10 z racji tego ze bytom ma trudny kalendarz do konca.
21 yaro8 Użytkownik Maj 18, 2011 #3 No bet365 gdzie gram ma dużo terminowych, także na spadki, ale na Polskę niestety nic nie było nawet kilka tygodni temu..
No bet365 gdzie gram ma dużo terminowych, także na spadki, ale na Polskę niestety nic nie było nawet kilka tygodni temu..