>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakłady- pytanie.

W 0

widelc

Użytkownik
Czy moje konto może zostac zablokowane z powodu wielokrotnego obstawiania podobnych zakładów? Np wybieram sobie jakiś puchar, obstawiam faworytów, i gram zakładami systemowymi. Czy mogę tak obstawiac codziennie, bez obawy zablokowania konta??

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Czy moje konto może zostac zablokowane z powodu wielokrotnego obstawiania podobnych zakładów? Np wybieram sobie jakiś puchar, obstawiam faworytów, i gram zakładami systemowymi. Czy mogę tak obstawiac codziennie, bez obawy zablokowania konta??
MOZESZ:spokodfhgfh:zablokowac nie zablokuja najwyzej jak bedzie gral grubo to dadza Ci limity

W 0

widelc

Użytkownik
Gram na razie małymi stawkami, góra 20zl ???? no np wczoraj obstawilem systemem 2/8 wyniki w pucharze Islandii, dzis mam zamiar zrobic to samo no i czy nikt nie bedzie sie czepial? ????

markus 0

markus

Użytkownik
Ja ma pytanie do zakladu najwecej spalonych

rozumiem zaklad nierostrzygniety przy wyniku 2-2 ale jest 2-3 to o co chodzi. Nie powinienem miec zaklady wygranego? CZy expekt mnie oszukal?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Pewnie poprawią. Jak nie to pisz do supportu. Często zdarzają im się pomyłki przy takich &quot;specyficznych&quot; zakładach.

markus 0

markus

Użytkownik
Pewnie poprawią. Jak nie to pisz do supportu. Często zdarzają im się pomyłki przy takich &quot;specyficznych&quot; zakładach.
odpisali: ,,Szanowny Panie wynik tego zakladu to 2-2&quot; - tylko czemu rezluitat na kuponie pisze 2-3. Wiedzialem ze tak zrobia :/

S 0

slawek323

Użytkownik
Mam taka sprawe w sprawie tego meczu Portugalia - Niemcy i chodzi o ten wzrot stawki postawiłem za 17 zł ze niemcy dostana pierwsi żółtą karte ,aaa dostali portugalczycy wiec przegrałem to jak to teraz bedzie oddaja mi te 17 zł ?? pozdrawiam czy co mam zrobic ?

Do góry Bottom