>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakłady przedmeczowe + live

M 0

megadriano

Użytkownik
Witam. Czy myślał ktoś kiedyś nad połączeniem zakładów przedmeczowych z zakładami live? Płynące minuty w trakcie meczu są naszym sprzymierzeńcem. Są też określone typy zakładów, gdzie bukmacher nie wie jak się mecz potoczy. (np. tyle samo bramek w obu połowach czy ostatnia drużyna strzeli 0:0 no bet, suma minut bramek w meczu itp). Może istnieje jakiś sposób-system który pozwala na trafienie 3z5 i duży plus lub mały minus w przypadku niekorzystnego scenariusza - co w dłuższej perspektywie pozwalałoby zarabiać. Zapraszam do dyskusji ????

F 21

fraktal

Użytkownik
Witam. Czy myślał ktoś kiedyś nad połączeniem zakładów przedmeczowych z zakładami live? Płynące minuty w trakcie meczu są naszym sprzymierzeńcem. Są też określone typy zakładów, gdzie bukmacher nie wie jak się mecz potoczy.
Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli, pisząc o połączeniu tych zakładów.
Kliknąłem kiedyś kilkanaście typów pre. Tuż przed ich rozpoczęciem zamknąłem te, które przyniosły mi jakikolwiek zysk. Zamknąłem także overy, na których nie straciłem. Nie martwiłem się natomiast underami, na których obecna była strata, ponieważ wszystkie niezamknięte pozycje kontrolowałem live.
Czy można to nazwać połączeniem?
Mam nadzieję, że tych meczy, w których buk wie jak się potoczą nie jest dużo. ????

M 0

megadriano

Użytkownik
Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli, pisząc o połączeniu tych zakładów.
Kliknąłem kiedyś kilkanaście typów pre. Tuż przed ich rozpoczęciem zamknąłem te, które przyniosły mi jakikolwiek zysk. Zamknąłem także overy, na których nie straciłem. Nie martwiłem się natomiast underami, na których obecna była strata, ponieważ wszystkie niezamknięte pozycje kontrolowałem live.
Czy można to nazwać połączeniem?

Mam nadzieję, że tych meczy, w których buk wie jak się potoczą nie jest dużo. ????
Chodzi mi o takie połączenie zakładów przedmeczowych z live&#39;ami, żeby w rezultacie dały surebet. Czyli łączenie określonych typów zakładów (przykładem niech będzie ile goli padne w obu połowach - tyle samo - kurs zawsze ok 3.60 - jest to zakład losowy - bukmacher nie wie po ile goli padnie w danej połowie, a my na podstawie przebiegu meczu możemy reagować)

F 21

fraktal

Użytkownik
Chodzi mi o takie połączenie zakładów przedmeczowych z live&#39;ami, żeby w rezultacie dały surebet. Czyli łączenie określonych typów zakładów (przykładem niech będzie ile goli padne w obu połowach - tyle samo - kurs zawsze ok 3.60 - jest to zakład losowy - bukmacher nie wie po ile goli padnie w danej połowie, a my na podstawie przebiegu meczu możemy reagować)
Czyli w tym konkretnym przykładzie, wybieramy najlepiej underowe spotkanie i czekamy do 2 połowy by skontrować nasz zakład.
Jeśli wynik do połowy jest bezbramkowy to pół biedy, ponieważ w drugiej będą tylko dwie opcje: albo nasz typ pre wpadnie, albo padnie więcej bramek.
Sytuacja komplikuje się jeśli w pierwszej połowie padnie bramka, wówczas mamy 3 opcje a kurs wyjściowy ok 3,6 , jest w zasadzie mały by rozwiązać surebeta 3 drogowo. A co, jeśli w 1 połowie padną 2-3 bramki.?
Z definicji surebet jest zakładem pozbawionym ryzyka, tak więc nawiązujesz bardziej do tradingu.

Mam wrażenie , że szukasz złotego grala. Sam spędziłem sporo czasu na próbach odnalezienia go ale taki nie istnieje. Owszem zdarzają się dziury w systemie, ale ich odchylenia nie są większe niż marże czy prowizje u buka, dlatego nie istnieje coś takiego jak 100% system. Jeśli chodzi o surebety miałem kiedyś taką sytuację, w której znalazłem kilku procentowego surebeta live. Zagrałem w jedną stronę, zmieniłem kartę chcąc szybko skontrować, a tam monit &quot;suspended&quot;- szybki kontratak i gol. Konsternacja. Dużo wtedy straciłem.
Przychodzi czas, w którym każdy typer powinien uczciwie oddać 100-300 typów, zmierzyć swoje p*k i zastanowić się co dalej.

Do góry Bottom