>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakłady naziemne | Propozycje Analizy Kupony

pavel_s 0

pavel_s

Użytkownik
Przed kilkoma minutami się zarejestrowałem. Kilka słów o mnie...

Zamieszczał będę screeny, często krótkie (czasem obszerne) analizy do spotkań i robił co jakiś czas podliczenia. Czasem pogrywam sobie w Milenium, bo do niego w okolicy mam najbliżej i jak też kilka groszy w portfelu przy okazji, ale używał będę kilku lokali jak STS, Totomix, Fortuna oraz wymieniony wcześniej Milenium.
Stawki będą wirtualne, tak jak pisałem, to dla mnie zabawa w tym momencie, bo dość niedawno się na to zdecydowałem, ale przy wysokich profitach nie omieszkam się poważniej podejść do tematu.
Jutro powinno się coś pojawić i w weekend. Zapraszam do zaglądania, komentowania itp ;)

pavel_s 0

pavel_s

Użytkownik
Pilka nozna - 1.Irlandia - St.Patrick s-Monaghan 1 @ 1.31
Pilka nozna - 1.Irlandia - Cork-Shamrock 2 @ 1.60
Pilka nozna - 3.Francja - FC Paris-Cherbourg 1X @ 1.24
Pilka nozna - 3.Francja - Quevilly-Frejus 1X @ 1.41

AKO @ 3.66
Stawka: 50.00 Zł
EWK: 161.04 Zł
Quevilly z nożem na gardle. Dobrze zaprezentowali się w meczu z Vannes gdzie zremisowali. Frejus drużyna dość dziwna, ale to przez to, że &quot;nowy&quot; trener postawił na młodzież i wreszcie coś ruszyło. Zwykle u siebie grają wspaniale, by potem na wyjeździe zagrać przeciętnie.

Paris powinien nawet być w stanie to wygrać, ale Cherbourg posiada groźną ofensywę i trochę dla mnie leci remisem. Warto się zabezpieczyć. Co do irlandzkich meczy gram na zwyczajnie na faworytów, nie ma w tym nic nadzwyczajnego.

Do góry Bottom