>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakłady na złotą piłkę przed zmianą konkursu

uobuziak 6

uobuziak

Użytkownik
Witam
Wiadomo jak buki zapatrują się na zmianę formatu przyznawania ZP w tym roku?
Co z zakładami wzniesionymi przed zmianą, formuła sporo się zmieniła i jest to powód do anulowania zakładu?
Co o tym myślicie?

uobuziak 6

uobuziak

Użytkownik
Napisałem na chat w betclic
Bardzo miła pani Ola, nie była mi w stanie powiedzieć na ten moment ponieważ musi zająć się tym marketing ale powiedziała że prawie na pewno nastąpi zwrot środków jedynie trzeba poczekać na przytaknięcie działu marketingu.
Mam napisać za 3dni.
To chyba jedyne sensowne wyjście z tej sytuacji i mam nadzieje że czegoś nie wymyślą nagle by wyszło dla nich jak najlepiej.
Pozostaje czekać na oficjalną zgodę działu marketingu, napisze co z tego wyszło jak taką otrzymam.

uobuziak 6

uobuziak

Użytkownik
Nic dziwnego.
Konkurs wywrócił się dosłownie do góry nogami, rozpad na dwa różne konkursy, jeden zależny od FIFA drugi od FranceFootball do którego należy nazwa &quot;Ballon d&#39;Or&quot; (nazwa przed rozpadem &quot;FIFA Ballon d&#39;Or&quot;) - pytanie jak by dalej to ciągli to na który konkurs niby by patrzyli? wybrali by sobie według własnego upodobania? bo regulamin do tego zakładu nie został stworzony.
Teraz złotego balona FF będą przyznawali korespondenci francuskiego magazynu a nie jak wcześniej kapitanowie/trenerzy/dziennikarze zrzeszeni w FIFA.
Nie wiadomo jak będzie wyglądać wybór zawodnika roku przez FIFA w konkursie FIFA &quot;World Player of the Year&quot;
Nie wyobrażam sobie żeby tu nie było zwrotów.

uobuziak 6

uobuziak

Użytkownik
Z tego co wiem wszędzie mają być zwroty.
Podejrzewam, że firmy same wyjdą z informacją o zwrotach.
Cytat: Napisał Kuchcik -&gt; Podejrzewam, że firmy same wyjdą z informacją o zwrotach. Niestety nie mają innego wyjścia w obecnej sytuacji. Aby utrzymać klienta trzeba takie rozwiązanie zaproponować.
Napisałem, i inna pani po opisaniu sytuacji poszła do działu sportu i wróciła z wiadomością że zakład będzie rozliczony i będą patrzeć na wybór FranceFootball.
Czemu ich wybór nagle? Tego nikt nie powie.
Nawet wcześniej ich pracownica mówiła że najprawdopodobniej będzie zwrot.
Da się coś z tym zrobić? bo to jest parodia, nie było regulaminu i mogą sobie zmieniać wszystko jak chcą.

Do góry Bottom