>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakłady na żywo i reszta.

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Na start 25 złotych w Bet365 (a może więcej xD). Obecnie 2 tygodnie przerwy od pracy ???? , więc mamy trochę czasu na &quot;ogranie bukmachera&quot; xD. Ostatnio nic nie wchodziło, więc mam nadzieję, że coś się zmieni ???? .
Zobaczymy, co z tego wyjdzie.

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Hazardowo wchodzimy all-in ???? , jak to zawsze przy pierwszym zakładzie.
O 17.00, mecz US Open Pań, naprzeciw siebie stają Lepchenko i Azarenka. Kursy 7.00 - 1.10 w Bet365. Murowaną faworytką tego pojedynku zdaniem bukmacherów jest oczywiście Victoria. Jednak zaciekawił mnie kurs 3.50 na sumę gemów pomiędzy 18-20. Obstawiam zwycięstwo Białorusinki 2:0, jednak nie tak gładko. Azarenka w tym turnieju nie zachwyca swoim serwisem. Lepchenko ją przełamie, ale sama zostanie przełamana więcej niż raz. Przynajmniej, ja obieram taki scenariusz xD. 6:4, 6:4? 6:3, 6:3? 7:5, 6:2? Jak dla mnie taki wynik bardzo prawdopodobny. Wbijam w ten zakład, bo widzę value. Z fartem!
Zakład 1 ????
V. Lepchenko - V. Azarenka
Suma gemów 18-20
Stawka 25
Kurs 3.50
Przewidywana wygrana 87.50

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Siadło, 6:3, 6:4, dobrze, że Azarenka zakończyła to przy pierwszej piłce meczowej ???? .
Dobrze się zaczęło, lecimy dalej z US Open Pań. Trochę brak mi odwagi zagrać Sabine, choć kurs zachęca. Bukmacherzy wystawili 4.50 - 1.20. Faworytką jest Simona, 2 w rankingu WTA, ale rankingi nie grają. Linia gemowa wystawiona na poziomie +5,5 dla Lisicki jak dla mnie lekko za wysoka i z tego korzystam. Pierwszy poważny sprawdzian dla Halep, ograła Bondarenko 6:3, 6:4. Nie oszukujmy się, ale Sabine to zdecydowanie wyższa półka. Lisicki przegrywała ze Strycova w ostatnim secie 5:1, a mimo to wyszła z tego na 5:7! Ta sytuacja dodatkowo ją zmotywuje, a wiemy jak ważna jest psychika u Pań.
Zakład 2 ????
S. Lisicki - S. Halep
S. Lisicki +5,5

Stawka 37.50
Kurs 1.80
Przewidywana wygrana 67.50

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Lisicki wygrywa pierwszego seta 7:6 (8:6 w tie-breaku!). Piękny mecz dla oka, oby więcej takich. No to na koniec dnia dorzucimy jeszcze jeden zakład ???? , pierwszy akumulacyjny, ale tylko dubel.
Nie ma co się zbytnio rozpisywać. W meczu Polaków z Gibraltarem stawiam, że padnie 6 bramek lub więcej, dlaczego? Polska wychodzi pierwszym składem, Lewandowski może zostać królem strzelców tych eliminacji. Obok niego gra Milik, myślę, że nie będzie tutaj żadnej taryfy ulgowej.
Jeżeli chodzi o koszykówkę, Polacy wygrali 2 mecze na 2, są w dobrej sytuacji, mogą sobie pozwolić na porażkę. Teraz na ich drodze Francuzi - zespół o klasę lepszy, przez niektórych stawiany w roli faworytów całego turnieju. Moim zdaniem ograją Polaków zarówno do przerwy, jak i na koniec, bez dwóch zdań.

Zakład 3 ⚽+????
Polska - Gibraltar powyżej 5,5
Francja - Polska Francja/Francja

Stawka 20
Kurs 1.90 * 1.31
Przewidywana wygrana 49.87

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Miłe zaskoczenie w kosza, przegrywamy z Francuzami tylko 3pkt, w nogę Polska 8:1 Gibraltar, pierwszy raz się ciesze, że rywale strzelili nam bramkę ???? .

Co do zakładu, gram w stronę Andersona +5,5 gema. Jego mocną stroną jest serwis, w tym roku na US Open został tylko raz przełamany. Wiadomo, naprzeciw niego staje Andy Murray, ale wierzę w Kevina, jak dla mnie mecz dla Szkota, ale po zaciętym spotkaniu i minimum 2 tie-breakach. Ponownie linia gemowa za duża, widzę value i gram.

Zakład 4 ???? NA ŻYWO
K. Anderson - A. Murray
K. Anderson +5,5
Stawka 27.38
Kurs 1.90
Przewidywana wygrana 52.27

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
No to ładnie się zaczęło, po 4 zakładach 4 - trafione. Oby tak dalej ???? .

Na początek dnia lecimy w stronę siaty. Dzisiaj nad ranem zaczął się Puchar Świata. Na pierwszy ogień Polacy dostają Tunezję. Kursy 1.01 - 15.00. Ponownie nie ma co się rozpisywać. Tunezja, to druga ekipa Afryki, przegrali w finale z Egiptem. Wiadomo, Afryka poziomem odstaje strasznie od Europy. Polska 3:0, nie ma innej opcji. Początkowo chciałem zagrać linie Polska -20,5 po tym samym kursie, ale oszacowałem, że wtedy Polacy musieliby każdy set wygrać do 18. Tunezja poniżej 55,5 to przegrane z Polską do 18, 18 i 19. Niby punkt, ale zawsze robi różnicę. Polacy walczą tutaj o kwalifikację olimpijską, więc nie mogą odpuścić. Początek spotkania o 11.40.
Zakład 5 :siata:
Polska - Tunezja
Tunezja poniżej 55,5
Stawka 42.28
Kurs 1.72
Przewidywana wygrana 73.02

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Polacy wyszli skoncentrowani. Nie odpuszczają i to mi się podoba.

Ponownie uderzamy w siatę. Gospodarze turnieju mierzą się z Egiptem. Skład Japonii jak dla mnie mega wyrównany z tym, co prezentuje Egipt. Mistrz Afryki może tutaj urwać punkty jakimś zespołom, ale nie w pierwszym meczu z wypełnionymi po brzegi kibicami gospodarzy. Uważam, że Japonia, która przyzwoicie zaprezentowała się na Memoriale, nie pozostawi złudzeń ekipie z Egiptu. Kurs lekko zawyżony, więc pobieram.

Zakład 6 :siata:
Japonia - Egipt
Japonia wygra 1 set i wygra mecz
Stawka 30
Kurs 1.72
Przewidywana wygrana 51.81

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Polacy gładko 3:0, do 17, 15 i 20 ???? .

Kolejny dzień EuroBasketu. W pierwszym meczu dzisiejszego dnia na parkiet wychodzą drużyny Serbii i Islandii. Na początek Serbia ograła Hiszpanów 80:70 i Niemców 68:66. Natomiast Islandia uległa Niemcom 71:65 i Włochom 71:64. Serbia na 2 mecze, 2 wygrane, Islandia na 2 mecze, 2 porażki. Z tego powodu linia na poziomie 17,5. Serbii mecz z Hiszpanami po prostu wyszedł, a Ci nie zagrali na swoim poziomie. Oba zespoły są po meczach z Niemcami, Serbia +2pkt, Islandia -6pkt. Wiem, że mecz meczowi nierówny, ale moim zdaniem takich linii na Mistrzostwach się nie wystawia. Sam pobieram 18,5 po 1,76.

Zakład 7 ????
Serbia - Islandia
Islandia +18,5
Stawka 24.84
Kurs 1.76
Przewidywana wygrana 43.94

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Japonia wygrała po tie-breaku, elegancko ???? .
Zagram zakład na żywo, bo widzę spore value. Linia na początku wynosiła 8,5, teraz jest już 12,5, ale nie ma co się dziwić, bo w 1 kwarcie na początku było już 12:0 xD. W końcu Holendrzy się obudzili. Uważam, że przegrają to spotkanie, ale nie aż tak wysoko. Mają spory potencjał. Gram w ich stronę po sympatycznym kursie.
Zakład 8 ???? NA ŻYWO
Słowacja - Holanida
Holandia +12,5

Stawka 50.01
Kurs 1.86
Przewidywana wygrana 93.49

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Dobry mecz Holandii, przegrali, ale handicap pokryty. Islandii natomiast się nie udało, ale nie załamujemy rąk, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło xD.

Gramy kolejny zakład z serii all-in ???? , zasada bukmachera - nigdy nie graj za całość, w tym momencie nie ma dla mnie znaczenia xD. Następny zakład Eurobasketu, na parkiet w Niemczech wychodzą zespoły tamtejszych Szwabów i tamtejszych Turasów ???? . Dla wielu mecz z podtekstami. Jak dla mnie decydujące znaczenie o powodzeniu tego zakładu ma atut własnej hali. Niemcy grają u siebie, na 7 meczy wygrali z Turcją 6 razy, u siebie grali 5 razy i wygrali wszystko. Zawsze pokrywali handicap -1,5. Niemcy przegrali z Serbią, przed nimi jeszcze mecz z Hiszpanami, nie mogą sobie tutaj pozwolić na porażkę. Wiele osób stawia na Turcję, bo widzą value, ale nie wiem dlaczego. Wygrali +2 z Włochami i dostali lanie od Hiszpanów -27pkt. Ja nie widzę tu dla nich szans i gram Niemcy -1,5.

Zakład 9 ????
Niemcy - Turcja
Niemcy -1,5

Stawka 243.50
Kurs 1.71
Przewidywana wygrana 417.42

Do góry Bottom