>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zakłady live

M 0

maciu-146425

Użytkownik
cześć
mamy taką sytuacje:
mecz tenia ziemnego ,wiadomo dwóch zawodników jeden musi wygrać
z racji tego,że mecze te często są długie to kursy nierzadko się zmieniają
i tu pytanie
czy możemy postawić u JEDNEGO BUKA na zawodnika nr, a potem gdy on
bedzie przegrywał i kurs wzrosnie na jego przeciwnika to na niego postawimy?

czy zeby robic takie eksesy trzeba stawiac u dwoch bokow naraz,czy moze
nie ma z tym problemu

jeszcze raz wytlumacze o co mi chodzi

WAWRINKA - NADAL 0-3 kurs na wawrinka 3.99 stawiam na warinke
WAWRINKA - NADAL 5-3 kurs na nadala 4.00 stawiam na nadala

można tak robić? czy moze buk zablokuje jak juz postawilem na jednego,
a moze nawet jak zmienie buka (ze w sts dalem na jednego)to gdzie indziej tez blokną?

zastanawia mnie to bo pomysł dobry:grin:

M 0

maciu-146425

Użytkownik
Możesz stawiać u jednego buka.
ta napewno????
jakby to było takie proste to kazdy by wygrywał
tu trzeba miec 2 konta u roznych bukow
nie wierze ze stawie na gracza nr2 potem jak kurs wzrosnie na grzacza nr2
to na tego stawie .... oczywiscie pisze o zakladach na zywo

oskarox 1,2K

oskarox

Użytkownik
Niektóre firmy bukmacherskie oferują możliwość zamknięcia zakładu w każdym momencie spotkania. Działa to na takiej zasadzie, że stawiasz zdarzenie np. po kursie 2.00. Spotkanie idzie po Twojej myśli i kurs na obstawione zdarzenie spada na LIVE powiedzmy do poziomu 1.35. Jeśli skorzystasz z opcji ,,zamknij zakład&quot;, możesz wypłacić część wygranej i wtedy nie musisz czekać na koniec spotkania.

Sam nie korzystam, ale wydaję mi się, że np. bet365 posiada taką możliwość. Mam nadzieję, że zrozumiałeś :grin:

M 0

maciu-146425

Użytkownik
Niektóre firmy bukmacherskie oferują możliwość zamknięcia zakładu w każdym momencie spotkania. Działa to na takiej zasadzie, że stawiasz zdarzenie np. po kursie 2.00. Spotkanie idzie po Twojej myśli i kurs na obstawione zdarzenie spada na LIVE powiedzmy do poziomu 1.35. Jeśli skorzystasz z opcji ,,zamknij zakład&quot;, możesz wypłacić część wygranej i wtedy nie musisz czekać na koniec spotkania.

Sam nie korzystam, ale wydaję mi się, że np. bet365 posiada taką możliwość. Mam nadzieję, że zrozumiałeś :grin:
nic z tego nie rozumiem niestety:-(
jesli obstawilem na 1 i kurs wynosił 2 zł, to aktualnie powiedzmy kurs na 1 jest 1,35 ,czyli mam rozumiec,ze moge zamknac zaklad i przed zakonczeniem meczu zgarnąć ten kurs 1,35? bez sensu,prosze jasniej i tak w ogole to po co ten zaklad zamykac i co to ma do mojego tematu? tego nie rozumiem

Do góry Bottom