0 yakashi Użytkownik Listopad 25, 2007 #1 Mam pytanie, czy w Bet-at-home da się obstawiać zakłady live? Raz próbowałem ale nie wiedziałem jak to zrobić.
Mam pytanie, czy w Bet-at-home da się obstawiać zakłady live? Raz próbowałem ale nie wiedziałem jak to zrobić.
2 cerber Użytkownik Listopad 25, 2007 #2 Da się.Jak włączysz stronę startową BAH to w lewym górnym rogu masz zakłady live.Włączasz i stawiasz :]
Da się.Jak włączysz stronę startową BAH to w lewym górnym rogu masz zakłady live.Włączasz i stawiasz :]
0 yakashi Użytkownik Listopad 25, 2007 #3 Klikam na mecz live i pojawia mi się relacja, a na dole rodzaje zakładów, z tym że na żaden z nich nie mogę kilknąc i wybrać go :kwasny4565:
Klikam na mecz live i pojawia mi się relacja, a na dole rodzaje zakładów, z tym że na żaden z nich nie mogę kilknąc i wybrać go :kwasny4565:
0 yakashi Użytkownik Listopad 25, 2007 #5 ok dzieki za pomoc. Okazało się, że to było banalnie proste ???? wystarczyło kliknąć na "+"
ok dzieki za pomoc. Okazało się, że to było banalnie proste ???? wystarczyło kliknąć na "+"