>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zakłady LIVE.Prośba o porady

G 0

gigol1977

Użytkownik
Witam wszystkich.Od niedawna zainteresowałem się ofertą LIVE u bukmacherów.Niestety w necie jest bardzo mało informacji na ten temat.Prosiłbym doświadczonych graczy o jakieś wskazówki i porady w tym temacie Tzn. gdzie najlepiej grać,co stawiać,jaką przyjąć strategie?
Będę bardzo wdzięczny za wypowiedzi.Z góry dziękuje za pomoc żeby później nie nabijać niepotrzebnie postów. :mrgreen:
Pozdrawiam

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Na poczatku proponuje pograć &quot;na sucho&quot; trzeba najpierw podpatrzyć jak zmieniają się kursy ,jaką taktyke przyjmuje buk.To jest dla mnie najlepszy sposób.

shaker 2

shaker

Użytkownik
hmmm
jezeli chodzi o pojedyncze zaklady to polecam betfair...
tam bedziesz mial duze kursy..

jezeli chcesz obstawiac live kupony to polecam bwin.
tam tak mozna ????

G 0

gigol1977

Użytkownik
Ztego co widziałem to Bwin ma najlepszą ofertę LIVE,ale słyszałem że strasznie kantują,a jak się człowiek burzy to blokują konto.Czy to prawda czy tylko plotki.Mial ktoś taki przypadek?

shaker 2

shaker

Użytkownik
dawno temu slyszalem ze to oszusci
i osobiscie trzymam sie od nich z daleka...
oferta i owszem wielka i bogata ale kursy lepsze na betfair..
a i tam ci nigdy konta nie zablokuja dlatego ze wygrywasz ;)
wrecz przeciwnie ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Powiem tak trzeba mieć szczeście aby tam wygrać kilkakrotnie już tam wygrałem dość ciekawe sumy ale żeby tylko z tego zarobek to nie...

cerber 2

cerber

Użytkownik
Mi raz na koncie w Bwin sam nie wiem jakim cudem wzieło sie 5 zł(ale pewnie zostalo z kiedys)i wciagu 2 dni (kase mialem w piatek wieczorem) uzbieralem 120zł (w niedziele zleciłem wypłate) grając tylko LIVE.

Do góry Bottom