>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zakłady live, czy sie opłaca?

P 0

paawcio1985

Użytkownik
Witam dopiero zaczynam zabawe w obstawki. Zastanawia mnie czy da sie osiagnac dobry rezultat obstawiajac tylko mecze &quot;live&quot;?
Mam zamiar wplacic 100pln. Narazie trenuje w betsafe, ale tam mam male pole do popisu bo mam tylko 5 pln bonusu ???? . W jakim buku najlepiej sie zarejstrowac zeby bylo jak najwiecej meczy &quot;live&quot; i gdzie sa najwyzsze kursy? Czy to moze zly sposob obstawiania i sprobowac czegos innego? Nie oczekuje duzych zyskow. Na poczatek wystarczy mi kilka zlotych dziennie.

S 0

srw

Użytkownik
Najlepszą ofertę live ma Bet365 i Bwin. Zakłady live mają to do siebie, że bukmacher ma tam wysokie marże, więc jakiś rewelacyjnych kursów raczej nigdzie nie znajdziesz.
Zauważyłem, że &quot;nowi&quot; mają bardzo ambitne plany - &quot;kilka złotych dziennie na początek, potem kilka tysięcy miesięcznie&quot; ;) Panowie, w tym biznesie zarabia bukmacher, nie gracz. Wygrywać w dłuższym okresie udaje się nielicznym, dlatego jak potrzebujecie kasy, to proponuje do pracy rodacy ;)

K 0

kazimierz782

Użytkownik
Polecam Ci bet365, jest tam bardzo duża oferta na live i kursy są przystępne.
Ja osobiście kocham grę live, można ustrzelić naprawdę ładne kursy, ale nie tak że wejdziesz i od razu stawiasz, trzeba poszukać i przede wszystkim pomyśleć zanim się postawi.POZDRO!

fioletowy1 0

fioletowy1

Użytkownik
Duża oferta na zakłady &quot;live&quot; jest w Bet365 oraz Bwin, lecz Expekt(w którym aktualnie gram) ma w ofercie mecze popularne a chyba na livie nie będziesz cisnął pierwszej ligi Chile, osobiście ciężko coś wygrać, a granie na żywo nie jest wcale rzeczą łatwą ;)

adebisi 0

adebisi

Użytkownik
granie na live to najlepszy SZYBKI zarobek jaki możemy uzyskać z bukmacherki.....ale też najszybsza mozliwosc wtopy.
Zanim zaczniesz grać za powazne stawki to zacznij stawkami od 2 do 5zl.
Ja juz dosc ostro grywam na live a sposob mam jeden.
łapie duże i dość realne zdarzenia.

Przykład: Real dostaje 0-2 z Sevillą.
Zakład za 40zł po kursie 8.5 na REal i zysk ????

WOlfsburg dostawał 0-1 z Bochum.
Zakład za 50zł na kurs 4 na Wilki.

Itp itd ????
Uwazaj jednak bo szybko mozna wszystko przegrać i juz nie jeden z nas sie o tym przekonał ???? ....ale tez bardzo szybko wygrać.

Powodzenia

J 0

jankowski

Użytkownik
Dokładnie, tak jak kolega powiedział. Trzeba uwazac i pilnowac budżetu. Ja polecam grac koszykówke , siatkówke , kursy minimum 1.8.

byq86 9

byq86

Użytkownik
jak live to tylko mecze ktore akurat mozesz jednoczesnie ogladac, tylko wtedy jest szansa zeby ugrywac cos w perspektywie dluzszego okresu, ogladasz mecz -&gt; szansa na wylapanie ciekawego value, grasz live bez ogladania -&gt; w wiekszosci przypadkow jak ruletka;p

chaos666 0

chaos666

Użytkownik
Na&quot;live&quot; da sie coś ugrać ale za dużą stawkę- ja grałem często na ilość bramek np: jest 2-0 i dajesz w 80 minucie że będzie poniżej 4,5 po niskim kursie - ALE- grałem na &quot;pałę&quot; i w lidze singapurskiej przy stanie 2-1 w 82 minucie dałem under 5 bramek, poszedłem na fajka wracam a tu 4-1 a w 93 minucie jest 4-2 i koniec z live ???? .Jak oglądasz mecz to łatwiej przewidziec wynik i normalne ligi a nie 3 świata ???? Real, barcelona, milan itp raczej nie strzelają 3 bramek w 5 minut ???? Live zawsze kusi i zawsze co ugrałem &quot;normalnie&quot; wtapiałam na live:p- od dawna nie gram u buków co maja duzo live i jestem na +.Powodzenia

A 3

alter.vultus

Użytkownik
Kilka słów prawdy o zakładach live.
1. Marża. Grający zakłady live u buków często nie zdają sobie sprawy, jak są łojeni już na starcie. Inaczej - nie mają świadomości, że wszytkie kursy oferowane im do gry są bardzo, ale to bardzo zaniżone.
Osobom, które nie mają tej świadomości proponuję porównać dowolny mecz u buka i betfair - zderzenie może być piorunujące
2. Swoboda. Buk w każdej chwili może zawiesić rynek i...no właśnie, co wtedy? Pozostaje wściekłość, przeklinanie buka i pusta kieszeń.
3. Osoby zainteresowanie zakładami live zapraszam do tego tematu - znajdziecie w nim opis pewnej strategii gry, która jest bardzo prosta i bardzo dochodowa. Myślę, że po lekturze nie będziecie więcej chcieli zaglądać do buka....

Do góry Bottom